Home

Beleef 120 onvergetelijke kilometers.Als traktatie voor Opel's 120 jarig jubileum.

Overgetelijke kilometers

Opel bestaat 120 jaar en trakteert. In dit jubileumjaar geven wij 120 onvergetelijke kilometers weg en niet zo maar kilometers. 120 kilometers die je voor altijd zullen bijblijven. Beleef samen met jouw vriend(inn)en of familie de rit van je leven in één van onze 120 jaar editions.

GEWELDIG CONCERT IN DE KUIP
De eerste bestemming van de 120 onvergetelijke kilometers is De Kuip. Op 1 juni kun jij samen met elf vriend(inn)en naar het concert van het jaar. Vanuit de Opel skybox geniet je van een geheel verzorgde avond en zing je mee met de leukste Nederlandse tophits. Uiteraard is het vervoer geregeld en begint het feestje al onderweg!

MEET & GREET MET MASCHA FEOKTISTOVA
Ben jij of ken jij iemand die altijd Mascha al eens wilde ontmoeten? Dat kan nu! Opel trakteert op een exclusieve meet & greet met de beautyvlogger én Opel ambassadrice. Samen met drie vriendinnen reis je geheel verzorgd naar Amsterdam en geniet daar samen met Mascha van een VIP-treatment. Onderweg naar Amsterdam worden jullie volledig gestyled door celebrity-styliste Hanna Suurland en zorgt een make-up artist dat jullie er helemaal tiptop uitzien.

ONVERGETELIJKE RACE-ERVARING
Altijd al eens op een racecircuit willen rijden? Dat is nu mogelijk. Samen met 2 vriend(inn)en beleef je onvergetelijke kilometers op het circuit van het exclusieve Opel Performance Centre in Dudenhofen met Opel rallycoureur Timo van der Marel. Dit reisje is uiteraard geheel verzorgd inclusief overnachting.

MEEST CULINAIRE RIT VAN JE LEVEN
Samen met je partner, familielid of beste vriend(in) geniet je van een route vol culinaire verrassingen. Deze route gaat langs de meest ambachtelijke cuisines en bijzondere keukenervaringen inclusief een overnachting in een prachtig hotel. Kortom een rit om je vingers bij af te likken!

THE EXTRA MILE
Wil je nog iemand in het zonnetje zetten? Opel biedt nu de mogelijk om iemand een onvergetelijke dag te bezorgen die dat echt verdiend.  Voor hen doen we net dat beetje extra en gaan we ‘The Extra Mile’. Dus vertel ons wie het verdient en hoe we diegene kunnen verrassen met een dag om nooit te vergeten.