NIEUWE OPEL COMBO TOUR OP SHORTLIST AUTOBEST-VERKIEZING.Combo Tour een van de aantrekkelijkste auto’s volgens Europese vakjury.

Opel Combo Tour

De nieuwe Opel Combo Tour is een van de zes genomineerde auto’s voor de Europese AUTOBEST 2019-verkiezing. Dat heeft de jury van de prestigieuze internationale verkiezing bekendgemaakt. De jury bestaat uit journalisten uit 31 Europese landen, die nieuw verschenen modellen testen en selecteren voor de begeerde titel ‘Best Buy Car of Europe 2019’. De Opel Combo Tour wordt vervolgens door de jury nader beoordeeld. Daarbij kijken de juryleden onder meer naar flexibiliteit, design en nieuwe technologie, maar ook naar prijs, het dealernetwerk en verkrijgbaarheid van onderdelen.

De vijfde generatie van de Combo is gebaseerd op een geheel nieuw platform. Het is een ideale (gezins)auto door zijn veelzijdige mogelijkheden en enorme binnenruimte. Hij heeft standaard twee schuifdeuren met vijf of zeven zitplaatsen. De nieuwe Opel Combo Tour heeft een kenmerkend Opel-design en biedt comfort en veiligheid dankzij een ongekende hoeveelheid ultramoderne technologie.

Rijke traditie van overwinningen
De Opel Combo Tour kan de rijke traditie van Opel-successen in diverse categorieën van AUTOBEST voortzetten. Opel won de laatste jaren al diverse prestigieuze titels met onder andere de Corsa, Insignia, Ampera(-e) en Astra.