Zakelijk rijden in de topklasse.Ontdek de luxe Grandland X Business uitvoeringen.

Grandland X

In uw auto van de zaak brengt u heel wat tijd door. Het is daarom belangrijk dat deze voldoet aan uw wensen. De robuuste Opel Grandland X met SUV design is ongekend uitdagend en voorzien van efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Dé ideale auto om zowel privé als zakelijk te rijden.

BUSINESS MODELLEN
De luxe Business+ en Business Executive uitvoering zijn speciaal ontwikkeld voor de zakelijke rijder en bieden een rijke standaarduitrusting én een extra interessante fiscale waarde waardoor u als berijder profiteert van een lagere bijtelling. U rijdt de Business+ uitvoering vanaf €30.099 of zakelijk voor €429 per maand via Opel Leasing.

RIJDEN IN LUXE
De standaarduitrusting van beide Business modellen zijn afgestemd op de wensen van de zakelijke rijder, zo zijn zaken als navigatie, Apple CarPlay ondersteuning en licht-, regen en parkeersensoren altijd standaard. Daarnaast zijn ze voorzien van innovatieve veiligheids-en assistentiesystemen die uw dagelijkse rit comfortabeler en veiliger maakt. 

Standaarduitrusting GLX


NIEUWE KRACHTBRON
De Grandland X is nu ook verkrijgbaar met een 1.6 Turbomotor met 8-traps automaat en een vermogen van 133kW (180pk). Met deze krachtige benzinemotor kan hij maar liefst 1.600 aanhangwagengewicht trekken!