De Opel Grandland X wint de Off Road award.Prijs is toegekend door lezers van twee Duitse tijdschriften.

Grandland X

De Opel X-familie, bestaande uit de Grandland X, Crossland X en Mokka X, maakt niet alleen op kopers indruk. De modellen zijn ook populair bij lezers van de Duitse tijdschriften Off Road en SUV Magazin. De sportieve en elegante Opel Grandland X is bij de uitreiking van de Off Road Awards de topfavoriet in zijn klasse en laat daarmee acht concurrenten achter zich. De Opel Crossland X heeft ook een goede beoordeling gehad van de lezers van beide tijdschriften. In dezelfde klasse eindigde dit model op de derde plaats vanwege zijn stijlvolle uiterlijk en veelzijdige mogelijkheden.

Beide nieuwe X-familieleden van Opel zetten daarmee het succesverhaal voort, die is gestart met de Mokka X. De lezers van de genoemde magazines hebben deze robuuste vierwielaandrijver eerder tot twee keer toe op de eerste plaats gezet in de klasse van de compacte SUV’s.

Er zijn goede redenen voor dit succes: alle drie modellen blinken uit door rijplezier en praktische gebruiksmogelijkheden, samen met talrijke technologische en comfort verhogende highlights, zoals Forward Collision Alert, LED-koplampen en AGR-gecertificeerde ergonomische stoelen. Daarnaast scoren de drie modellen ook buitengewoon hoog als het gaat om ‘waar voor je geld’.