Home

Crossland X wint meeste stemmen.Verkozen tot beste gezinsauto van Nederland!

Crossland X

De Opel Crossland X is op de Negenmaandenbeurs verkozen tot Beste Gezinsauto van Nederland! Voorafgaand aan en tijdens ‘hét evenement voor (aanstaande) mama’s’ konden geïnteresseerden en bezoekers hun stem uitbrengen. Al op dag 1 nam de Crossland X de leiding voor deze titel. Geen van de andere genomineerde automodellen kon de Crossland X tijdens verkiezing nog bedreigen. Lees hier de blog van mama Anouk over de Crossland X.

VEELZIJDIGHEID EN VEILIGHEID
Bij de verkiezing stonden praktisch gebruiksgemak en veiligheid natuurlijk centraal. Met zijn comfortabele, hogere zitpositie biedt de Crossland X uitstekend overzicht in elke verkeerssituatie. Het flexibel ingedeelde interieur is voorzien van praktische opbergvakken en de bagageruimte is van een toch al riante 410 liter uit te breiden tot 1.255 liter met de (verschuifbare) achterbank neergeklapt. De bagageruimte is bovendien in twee compartimenten te verdelen dankzij de in hoogte verstelbare FlexFloor. Extra veiligheid wordt geboden met de LED-verlichting en dynamische bochtverlichting (Adaptive Forward Lighting), achteruitrijcamera en Head-up display die belangrijke informatie in het zicht van de bestuurder weergeeft. 

HANDSFREE PARKEREN
De Crossland X is ook voorzien van diverse handige (rijhulp)systemen, zoals navigatie en Advanced Parking Assistant II, die direct signaleert of een parkeerplaats groot genoeg is. De assistent helpt ook bij het parkeren door het stuurwiel op dat moment ‘over te nemen’. Een optioneel slim automatisch noodremsysteem reageert supersnel met remmen als de bestuurder voertuigen en voetgangers niet op tijd opmerkt en verzuimt om te remmen. 

ENERGIEKE, ZUINIGE MOTOREN
De Crossland X biedt ook uitgelezen connectiviteit dankzij het R4.0 IntelliLink-infotainmentsysteem, waarmee functies en apps van de smartphone via het touchscreen en Apple CarPlay® zijn te bedienen. En natuurlijk heb je de keuze uit energieke en zuinige motoren met Ecotec- en Start/Stop-technologie – voor uitstekende prestaties en een laag verbruik. 

Ontdek de zeer interessante Crossland X 120 jaar EditionCrossland X 120 jaar Edition met een ongekend rijke uitrusting. En voor slechts €120 extra kan je de Crossland X upgraden naar een uitvoering met automaatuitvoering met automaat