Home

Crossland X speelt Cupido.Op blind date met Opel.

Opel Crossland X

Opel brengt mensen samen. Onderweg in de auto en uiteindelijk op je bestemming. De Opel Matchmaking Service ging nog een stapje verder. Namelijk een blind date. Benieuwd naar de matches? Bekijk de video hier.

OPEL CROSSLAND X VERBINDENDE FACTOR
Met zijn comfortabele, hogere zitpositie biedt de Crossland X uitstekend overzicht in elke verkeerssituatie. Jong en oud is enthousiast over de zitpositie. Achter het stuur, ernaast én achterin. Het flexibel ingedeelde interieur is voorzien van praktische opbergvakken en de bagageruimte is van een toch al riante 410 liter uit te breiden tot 1.255 liter met de (verschuifbare) achterbank neergeklapt. De bagageruimte is bovendien in twee compartimenten te verdelen dankzij de in hoogte verstelbare FlexFloor. Extra veiligheid wordt geboden met de LED-verlichting en dynamische bochtverlichting (Adaptive Forward Lighting), achteruitrijcamera en Head-Up display die belangrijke informatie in het zicht van de bestuurder weergeeft. 

WIE KAN ER HET BESTE PARKEREN?
De Crossland X is ook voorzien van diverse handige (rijhulp)systemen, zoals navigatie en Advanced Parking Assistant II, die direct signaleert of een parkeerplaats groot genoeg is. Daar krijg je onderling nooit geen onenigheid meer over… De assistent helpt ook bij het parkeren door het stuurwiel op dat moment ‘over te nemen’. Ontdek de zeer interessante Crossland X 120 jaar Edition met een ongekend rijke uitrusting. En voor slechts €120 extra kan je de Crossland X upgraden naar een uitvoering met automaat!