Home
120 onvergetelijke km
120 onvergetelijke km

MET Z'N ALLEN

NAAR een concert

Aanmelden
120 onvergetelijke km

en een meet & greet

Met Mascha FEOKTISTOVA

Met Mascha

FEOKTISTOVA

Aanmelden
120 onvergetelijke km

Met Timo

van der Marel

Aanmelden
120 onvergetelijke km

Met Mes

en vork

Aanmelden
120 onvergetelijke km

The extra

mile

Aanmelden

ontdek de

120 jaar editions

Meer informatie

over de 120

onvergetelijke kilometers

Opel bestaat 120 Jaar en dat wordt gevierd. Het gehele jaar staat bol van feestelijke acties waarin de speciale 120 Jaar Editions centraal staan. Zo vieren we ons jubileum samen met jou.

Een van deze acties is de 120 Onvergetelijke Kilometers-campagne, waarin jij samen met je vriend(inn) en of familie kans maakt op een van de vier onvergetelijke ritten. Bekijk de verschillende actiepagina’s om te zien wat de ritten exact inhouden.

Door je in te schrijven en akkoord te gaan met de actievoorwaarden maak jij kans om geselecteerd te worden voor één van de onvergetelijke ritten. Als jij een van de gelukkige winnaars bent, neemt het team van Opel contact met je op om de exacte details rondom jouw 120 Onvergetelijke Kilometers af te stemmen.

En in ons jubileumjaar zetten we ook de mensen in het zonnetje die het écht verdienen. Voor hen laten we wensen uitkomen en organiseren we een dag om nooit te vergeten. Voor hen doen we net dat beetje extra en gaan we ‘The Extra Mile’. Dus vertel ons wie het verdient en hoe we diegene kunnen verrassen met een dag om nooit te vergeten. Opel goes the extra mile!

Ontdek de

120 Jaar editions

Meer informatie

Note: Om misbruik te voorkomen behoudt Opel Nederland zich het recht voor om inzendingen te controleren door middel van een audit. Wanneer misbruik wordt geconstateerd, volgt onherroepelijk uitsluiting. Opel Nederland behoudt zich het recht voor om, indien nodig, tussentijds het reglement aan te passen. Uit alle aanmeldingen selecteert een onafhankelijk jury de kandidaten die een van de 120 Onvergetelijke Kilometers prijzen winnen. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Actievoorwaarden