Header
Header

Ultieme stage naar WK Rally Monte Carlo

Opel geeft talent de kans. Daarom stellen we nu een ultieme stageplek beschikbaar aan een student. Prepareer de snelle ADAM R2 van Timo van der Marel op de beste werkplek die je je maar kunt wensen; WK Rally Monte Carlo!

Volg jij een studie binnen de autotechniek en durf jij het avontuur aan? Laat je gegevens achter.

Op maandag 24 december worden de 25 beste inzendingen benaderd en uitgenodigd voor de finale-dag op 5 januari. Tijdens deze dag worden de 25 talenten/studenten gechallenged op communicatie, bush mechanics, stress/werkdruk, planningsvermogen en fysieke gesteldheid.

De winnaar gaat samen met het professionele team van Timo en Rebecca van der Marel naar Monte Carlo van 23 t/m 27 januari 2019 om te strijden voor de titel.

 


Opel behandelt je persoonlijke gegevens met het volle respect, zowel voor je privacy als je mailbox (niet meer berichten dan nodig, niet langer dan nodig). Opel nieuwsbrieven zullen dan ook niet met een vaste periodiciteit verstuurd worden: je ontvangt het alleen wanneer we iets te vertellen hebben dat de moeite loont om je te storen. En uiteraard kun je jouw abonnement eenvoudig weer opzeggen door je gegevens te laten verwijderen.