ALS HET NODIG IS
BELT ONZE AUTO ZELF DE HULPDIENST.

Opel introduceert binnenkort OnStar. Een nieuw en uniek systeem dat u in contact brengt met een persoonlijke assistent – of bij een ongeval automatisch voor hulp belt – 24/7, 365 dagen per jaar. Hoe mooi klinkt dat? Geen apparaat maar een Nederlands sprekende adviseur die u helpt op het gebied van mobiliteit en service. Daar hoeft u zelf helemaal niets voor te doen. Alleen op het knopje duwen. En als het echt nodig is, belt OnStar zelf de hulpdienst. Dit maakt rijden gemakkelijker, veiliger en slimmer dan ooit tevoren.

Maar OnStar kan meer, nog veel meer. Want OnStar maakt van iedere Opel in één klap een 4G Wi-Fi hotspot. Alle inzittenden profiteren zo van high-speed internet voor maar liefst zeven toestellen. Superhandig als u straks op vakantie gaat met de kinderen. Want waar u in Europa ook naartoe gaat, u kunt filmpjes bekijken of gamen op de laptop, tablet of smartphone. En deze 4G Wi-Fi hotspot is de eerste twaalf maanden zelfs helemaal gratis.

OnStar is nu verkrijgbaar op elke nieuwe Opel. Lees hier verder en laat u inspireren.
LEES VERDER

CONNECTEER JE AUTO MET DE WERELD
DE ONLINE EDITION.

De technologie in auto’s verandert razendsnel en dat is maar goed ook. Want onze eisen zijn ook hoger. Zo willen we overal online zijn, ook in de auto. Opel heeft goed nieuws! Vol trots presenteren wij u de Online Edition, een nieuwe versie leverbaar op vele Opel modellen. Met deze uitvoering bent uw altijd en overal ‘connected’ in uw auto, uiteraard op een veilige manier.
ONTDEK DE RIJK UITGERUSTE ONLINE EDITION

EEN TWEEDEHANDS AUTO
MAG NOOIT TWEEDEHANDS VOELEN.

Geen piepende deuren. Wel piepende banden. De airco goed koud. De kachel lekker warm. Een Opel Occasion wordt op maar liefst 100 punten gecheckt én goedgekeurd. Daarom biedt Opel de acht zekerheden. 100-puntencheck, garantie, mobiliteitsgarantie, 1 jaar APK, 14 dagen omruilgarantie, financiering & verzekering, originele accessoires en gratis MyOpel.
BEKIJK HIER HET ACTUELE AANBOD

NAAST PINDAKAAS EN HAGELSLAG NEMEN WE STRAKS OOK GRATIS 4G WI-FI MEE OP REIS.

Overal ondervinden we tegenwoordig de voordelen van internet. Thuis, op het werk, op school, behalve… in de auto. De ingenieurs van Opel vonden het de hoogste tijd om daar verandering in te brengen. Vandaar het initiatief om internet bereikbaar te maken voor alle modellen. Met de service OnStar moet dat ambitieuze plan gaan lukken. Want OnStar maakt van iedere Opel in één klap een 4G Wi-Fi hotspot. Alle inzittenden profiteren zo van high-speed internet voor maar liefst zeven toestellen. Superhandig als u straks op vakantie gaat met de kinderen. Want waar u in Europa ook naartoe gaat, u kunt filmpjes bekijken of gamen op de laptop, tablet of smartphone. En deze 4G Wi-Fi hotspot is de eerste twaalf maanden zelfs helemaal gratis.

Mocht er trouwens onverhoopt onderweg iets misgaan met de auto, dan belt uw Opel via OnStar zélf de hulpdienst. En OnStar kan meer, nog veel meer. OnStar is een nieuw en uniek systeem dat u in verbinding brengt met een Nederlands sprekende OnStar-adviseur 24/7, 365 dagen per jaar. Slim, veilig en betaalbaar, zo’n persoonlijke service-assistent.

OnStar is nu verkrijgbaar op elke nieuwe Opel. Lees hier verder en laat u inspireren.
LEES VERDER

BUITENSPIEGELS MET RADAR VOOR JE DODE HOEK.

De ingenieurs van Opel hebben in de loop der jaren al heel wat prijzen mogen ontvangen voor spraakmakende innovaties. Alleen de Euro NCAP Advanced Reward ontbrak nog in de goed gevulde prijzenkast. Deze belangrijke onderscheiding wordt alleen toegekend aan geavanceerde, levensreddende voorzieningen met een wetenschappelijk onderbouwd veiligheidsvoordeel. Een hele eer, die dit keer ten deel viel aan Opel’s dodehoek-assistent met ultrasonische sensoren. Nog mooier is dat Opel de opvolger van dit systeem alweer in huis heeft: de dodehoek-waarschuwing met radar. Die waarschuwt met een symbooltje in de buitenspiegel, mocht u bij verandering van rijbaan onverhoopt een auto, motor of fiets in uw dode hoek hebben. Een mooie stap voorwaarts, deze veiligheidsoptie, die niet alleen leverbaar is op grotere auto’s maar ook al beschikbaar is op de nieuwe Corsa.

Ontdek de voordelen van de dodehoek-waarschuwing. Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit.
AFSPRAAK MAKEN

LAAT JE TWEEDEHANDS OPEL GRATIS CHECKEN VOORDAT JE 'M KOOPT.

Het kopen van een tweedehands auto bij een particulier kan best spannend zijn. U wilt zeker weten dat de auto helemaal in orde is en er geen verborgen gebreken zijn. Daarom heeft Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door de experts, nog voordat u 'm koopt. Zo bent u dubbel zo zeker van uw aankoop.
LEES HIER VERDER
Verrassen. Iedere dag weer. Dat is wat ingenieurs van Opel diep in hun hart het liefste willen. Verrassen met slimme vondsten en duurzame oplossingen waar nog niemand aan gedacht heeft. Het levert technische hoogstandjes en slimme toepassingen op waar zelfs kritische autojournalisten en internationale jury’s enthousiast over zijn. En het mooie is: al die belangrijke innovaties zijn bereikbaar voor iedereen. Of u nu de nieuwe Opel KARL kiest of de luxe Opel Insignia.

Maar Opel gaat verder. Verder dan technologie alleen. Kijk naar het design van onze auto’s, kijk naar onze services en bijvoorbeeld het klantenprogramma myOpel. Kijk ook naar onze aanbiedingen zoals de €1.000 terug van Opel Nederland. We zijn een Duits merk dat sterk verankerd is in de Nederlandse samenleving. En dat is niet voor niets. We bieden de beste kwaliteit voor een redelijke prijs. We houden van aanpakken, ook maatschappelijk gezien. We staan midden in de samenleving en gebruiken bijvoorbeeld de sponsoring van Feyenoord om een belangrijke bijdrage te leveren aan de Hartstichting. Met als doel om iedereen in Nederland binnen zes minuten te kunnen reanimeren bij een hartstilstand. We willen meer zijn dan een auto die u van A naar B brengt.

Laat u ook verrassen – en overtuigen – door al die sterke staaltjes Opel!

IN EEN LAND MET 18 MILJOEN FIETSEN IS ER MAAR 1 AUTOMERK MET EEN INGEBOUWDE FIETSENDRAGER.

Onze ingenieurs houden niet alleen van auto’s, maar ook – en dat is goed nieuws voor Nederlanders – van fietsen. Vooral de manier waarop die fietsen vervoerd kunnen worden heeft hun aandacht. Speciaal daarvoor is de FlexFix fietsendrager ontwikkeld. Een unicum, geen enkel ander automerk heeft ’m. Het grote voordeel is dat u geen halsbrekende toeren meer hoeft uit te halen om uw fiets op een imperiaal te bevestigen. Omdat FlexFix – heel slim – volledig geïntegreerd is in de achterbumper.

Met een hendel in de kofferbak schuift u het systeem als een lade uit de achterbumper en plaatst u er zo twee fietsen op. Eenmaal op de plaats van bestemming, schuift u het systeem net zo makkelijk weer in. Zonder dat er iets ge(de)monteerd moet worden. Behalve zuinig voor de rug is FlexFix ook zuinig in gebruik. Een fiets achter de auto rijdt nu eenmaal economischer dan een fiets op de auto. Tel uit uw winst.

De FlexFix fietsendrager is leverbaar op vele Opel-modellen.
LEES MEER

OMGEREKEND RIJDEN ONZE TESTRIJDERS 50.000 ELFSTEDENTOCHTEN PER JAAR.

Als u in een Opel stapt, wilt u wel zeker weten dat de auto tot op de laatste moer getest is. Onder de zwaarste omstandigheden. We kunnen u geruststellen: Opel heeft een reputatie hoog te houden als het om testen gaat. Dudenhofen, het circuit waar Opel al z’n modellen test, is zelfs één van de belangrijkste testpistes ter wereld. Ingenieurs, technici en rijders leveren hier spectaculaire prestaties.

De testprogramma’s van Opel garanderen indrukwekkende hoogstandjes op het gebied van precisie en veiligheid. Iedere weersomstandigheid kan nagebootst worden en snelheden lopen al gauw op tot 250 kilometer per uur. Allemaal om ervoor te zorgen dat iedere Opel straks veilig en comfortabel z’n kilometers maakt. Soms, in het geval van onze testrijders, zijn dat er zo’n 10 miljoen per jaar. Omgerekend ruim 50.000 Elfstedentochten. Maar het zal niemand verbazen dat we dat er graag voor overhebben.

Zelf proefrijden? Maak een afspraak voor een vrijblijvende proefrit.
AFSPRAAK MAKEN

LAAT JE TWEEDEHANDS OPEL GRATIS CHECKEN VOORDAT JE 'M KOOPT.

Het kopen van een tweedehands auto bij een particulier kan best spannend zijn. U wilt zeker weten dat de auto helemaal in orde is en er geen verborgen gebreken zijn. Daarom heeft Opel nu de Opel Dubbelcheck. Een unieke service waarmee u een tweedehands Opel gratis visueel kunt laten checken door de experts, nog voordat u 'm koopt. Zo bent u dubbel zo zeker van uw aankoop.
LEES HIER VERDER