Technologie
Geavanceerd batterijpakket
Met de nieuwste technologie aan boord is de nieuwe Combo Cargo Electric klaar om jouw bedrijf vooruit te helpen. De efficiënte motor met drie rijstanden, in combinatie met het regeneratieve remsysteem, garanderen een maximale actieradius tegen minimale onderhoudskosten. We ondersteunen je dan ook op de lange termijn: iedere elektrische Opel wordt geleverd met een batterijgarantie van 8 jaar of 160.000 kilometer (wat het eerst komt). 
Rijden in stilte
De nieuwe Combo Cargo Electric biedt iedere rit weer een soepele rijervaring, dankzij de stille en emissieloze elektromotor. De geavanceerde geluidsisolatie in de cabine zorgt onderweg voor meer rust, zodat je in rust en alle comfort op bestemming arriveert.  
Tot 80% opladen in slechts 30 minuten
Een bedrijfsbus die zich aanpast op jouw ritme: de nieuwe Combo Cargo Electric is voorzien van een 54 kWh-batterijpakket met hoge energiedichtheid. In slechts 30 minuten is het accupakket 80% opgeladen met behulp van een 100 kW DC-snellader. De 11 kW lader aan boord garandeert efficiënt en betrouwbaar opladen bij AC-laadstations of een eigen wallbox. 
Ontdek alle laadaccessoires Ontdek meer over alle laadmogelijkheden
Altijd inzicht
Houd eenvoudig een oogje in het zeil: geavanceerde sensoren en het Vehicle Data Monitoring-systeem in de nieuwe Combo Cargo Electric geven gedetailleerde overzichten en inzicht in de voertuigstatus, het batterijverbruik en de resterende actieradius. 
Lage gebruikskosten
Vergroot je omzet op een duurzame manier: nu de zorgen over de luchtkwaliteit in steden toenemen en emissievrije zones gemeengoed worden, zijn elektrische bedrijfsauto's steeds belangrijker om kostenefficiënt te ondernemen. Met de nieuwe Combo Cargo Electric neem je niet alleen afscheid van schommelende brandstofprijzen, maar profiteer je ook van belastingvoordelen en overheidssubsidies. 
Maximale actieradius tot 343 km
De nieuwe Opel Combo Cargo Electric is klaar voor iedere klus. In combinatie met zijn geavanceerde elektrische aandrijflijn maakt hij, terwijl hij hetzelfde betrouwbare en robuuste platform deelt met de diesel- en benzineversies, en hetzelfde ruime maximale laadvolume biedt van 4,4 m³, emissievrij rijden mogelijk over lange afstanden en met weinig geluid. Met een maximale actieradius tot 343 km (WLTP) zet je met de Combo Cargo Electric de eerste stap naar een duurzamere onderneming.