Veelzijdigheid
Inklapbare passagiersstoel
Haal alles uit jouw nieuwe Combo Cargo Electric. Rijd je een dag alleen? Klap de passagiersstoel in voor nog meer laadruimte. 
Laadschot in de cabine

Berg alles goed en veilig op! De ladingscheidingswanden zorgen dat jij, je passagiers en lading veilig op bestemming komen. Verkrijgbaar als massieve wand of in combinatie met een glazen paneel en rooster1.

 

1 Optioneel

 
Deuren

Vergeet parkeerproblemen en extra vertragingen: de enkele of dubbele schuifdeuren1 bieden eenvoudig toegang tot de laadruimte van de Combo Cargo Electric en verminderen het risico op schade wanneer je parkeert op een krappe parkeerplaats.

 

 
Gemakkelijk inladen

Personaliseer de achterzijde van jouw nieuwe Opel Combo Cargo Electric met een achterklep1 of asymetrische dichtslaande deuren met een raam1 voor meer zicht naar achteren. Hoe je jouw bestelauto ook samenstelt, hij is volledig te personaliseren om aan te sluiten op de behoeften van jouw onderneming en maakt je dagelijks werk eenvoudiger.

 

1 Optioneel

 
Verschillende varianten
De nieuwe Combo Cargo Electric is geschikt voor elke onderneming. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende lengtes - 4,4 meter voor de standaardversie of 4,75 meter voor de Combo Cargo Electric met lange wielbasis en extra laadruimte. Of verplaats vijf personen, inclusief chauffeur, met de Crew Van.