Highlights
Veelzijdig als een expert: geweldige actieradius, verschillende afmetingen
De ideale hulp die net zo hard werkt als jij. De nieuwe Movano voldoet aan al je professionele behoeften door zijn brede inzetbaarheid voor elke klus. Hij is verkrijgbaar in vier lengtes en drie hoogtes1, en te configureren in verschillende uitvoeringen, waaronder een bestelbus, bestelbus met ramen, Chassic Cab, Chassis Crew Cab en Chassis Cowl – plus conversiemogelijkheden als kipper-, dropside- en camper af-fabriek. Waar jouw bedrijf je ook brengt, de nieuwe Movano is jouw ideale partner. 
Plaats om te werken: veelzijdig interieur
Het vernieuwde interieur van de nieuwe Movano is praktisch ingericht voor jouw succes. Naast een vervoersmiddel is het de Movano ook een veelzijdig mobiel kantoor dankzij geavanceerde connectiviteitsfuncties via OpelConnect, terwijl je onderweg geniet van uitgebreide rijhulpsystemen, zoals Automatic Safety Brake, Side Blind Spot Warning, een digitale achteruitkijkspiegel, Adaptive Cruise Controle en Lane Departure Warning. 
Klaar de klus: superieure capaciteiten
De nieuwe Opel Movano biedt praktische oplossingen voor jouw dagelijkse uitdagingen. Met een laadvermogen tot 2 ton voor de gesloten bestelwagen, een bruto voertuiggewicht (GVW) tot 4,2 ton en een laadvermogen tot 17m3, staat de Movano nog steeds voor stabiliteit en geweldige rijeigenschappen. Investeer in de toekomst van jouw bedrijf met de superieure inzetbaarheid van de ruimtelijke Movano. 
Professionele power: efficiënte aandrijflijnen
De Movano is ontworpen om jouw bedrijf vooruit te helpen met een mix van krachtige, zuinige motoren waarmee hij soepel door de stad en over de snelweg beweegt. En ondanks zijn forse formaat biedt deze bestelwagen een soepel rijgedrag en superieure rijervaring. Bovendien zorgen intelligente rijhulpsystemen dat jij en je team dagelijks veilig onderweg zijn.