Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


OP TIJD GEWAARSCHUWD.

De dodehoek-waarschuwing (optie) signaleert het direct als in een dode hoek opzij van uw wagen een ander voertuig nadert. U wordt direct gewaarschuwd met een symbool in de buitenspiegel.

MINDER LAST VAN ZIJWIND.

Een waardevolle functie voor grotere wagens als de Movano: de zijwind-assistent grijpt bij harde zijwind direct in en herstelt de stabiliteit.

VEILIG OP KOERS.

Lane Departure Warning (onderdeel van het Safety Assist Pakket) waarschuwt u als u onbedoeld uw weghelft verlaat.

ZORGELOOS PARKEREN.

Parkeersensoren in de achterbumper waarschuwen de bestuurder met een geluidssignaal om schade bij het achteruitrijden te voorkomen. Optioneel zijn ook parkeersensoren in de voorbumper leverbaar.

VEILIG AFGESLOTEN.

Voor extra beveiliging tegen diefstal is de Movano optioneel leverbaar met een hoogwaardig alarmsysteem en deadlock-sloten. Voor extra beveiliging tegen diefstal is de Movano optioneel leverbaar met een hoogwaardig alarmsysteem en deadlock-sloten.

DIGITALE BLIK OVER UW SCHOUDER.

Wanneer u vooruit rijdt, biedt de "Permanent View" camera (optie) continu zicht op het verkeer achter uw Movano. Bijzonder praktisch, vooral als u in een wagen zonder achterruit rijdt of de lading het zicht naar achteren belemmert.

 

BETER ZICHT BIJ PARKEREN.

De optionele achteruitrijcamera geeft u duidelijk zicht op wat er achter uw Movano gebeurt. Het beeld wordt weergegeven op het 7-inch navigtiescherm (indien aanwezig) of op een 3,5-inch display dat geïntegreerd is in de binnenspiegel (bij Radio 15 USB). TOON MEER TOON MINDER