Overzicht

Combo

Vanaf € 13.749  excl. BTW

Maximale flexibiliteit voor het vervoer van mensen én lading: de nieuwe Opel Combo maakt elke werkdag gemakkelijker. Stel hier samen.

Met zijn grote, veelzijdige laadruimte en efficiënte motoren is de nieuwe Opel Combo jouw ideale zakenpartner. Stel hier samen.

Ruim en flexibel, voorzien van intelligente veiligheids- en assistentiesystemen: de nieuwe Opel Combo helpt jouw onderneming op elk vlak vooruit. Stel hier samen.

Met zijn veelzijdige laadruimte, intelligente veiligheidssystemen en efficiënte motoren past de Opel Combo uitstekend in jouw wagenpark. Stel hier samen.

Liever elektrisch? 

Ontdek de gloednieuwe Opel Combo-e met volledig elektrische aandrijflijn.

GALERIJ.

5 JAAR LANG GRATIS ONDERHOUD, GARANTIE EN 2,99% FINANCIERING

Voor alle mouwen opstropers, professionele aanpakkers én iedereen wiens klus begint in een bus: profiteer nu van 5 jaar garantie en 5 jaar gratis onderhoud op de Opel Combo, Vivaro en Movano. Bovendien financier je jouw nieuwe Opel Bedrijfswagen nu voor 5 jaar tegen 2,99% rente. Kortom, gegarandeerd heel veel zekerheid voor de komende jaren!

OPEL COMBO VERKOZEN TOT BESTELAUTO VAN HET JAAR 2021.

Wij zijn trots om bekend te maken dat de Combo door het Nederlandse vakblad Automobiel Management is uitgeroepen tot ‘Bestelauto van het Jaar 2021’. Het is voor het eerst sinds twaalf jaar dat een compacte bedrijfswagen deze prijs krijgt toegekend.

De Combo scoort als allrounder zeer goed, straalt zelfvertrouwen uit en is de ideale aanwinst voor elk bedrijf.

 

AANBOD.

VIDEO'S.

ACCESSOIRES.

Voor jou gemaakt

Originele Opel accessoires geven je de mogelijkheid jouw Combo nog beter op je persoonlijke wensen af te stemmen. Ze voldoen stuk voor stuk aan de strenge kwaliteitseisen van Opel.

De afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden producten.

Rubber Floor Mats
Roof Rack
Window Protection Grilles
Quality Floors

FREE2MOVE OPERATIONAL LEASE.

FREE2MOVE OPERATIONAL LEASE AANBOD

Bij Opel leven we mee met ondernemers. In goede en in slechte tijden. Daarom bieden wij tijdelijk extra aantrekkelijke tarieven op Free2Move Operational Lease! Want je rijdt nu al in een gloednieuwe Opel Combo vanaf € 209/mnd  zodat jij tegen een voordelig maandtarief een bus voor iedere klus hebt.

ONTDEK MEER.

ONDERHOUDSABONNEMENT.

LEKKER DUIDELIJK.

Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 1.

Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden.

ABONNEMENT 2.

Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. TOON MEER TOON MINDER

ABONNEMENT 3.

De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.
 • LEKKER DUIDELIJK.

  Opel introduceert het Lekker Duidelijk Onderhoudsabonnement. Het grote voordeel van dit abonnement? Het is lekker duidelijk! Je weet namelijk precies waar je financieel aan toe bent met het onderhoud van jouw nieuwe Opel.
 • Opel, FlexCare, Service Inspection

  ABONNEMENT 1.

  Het basispakket is de Verlengde Garantie. De fabrieksgarantie op je nieuwe Opel wordt dan met 1,2 of 3 jaar verlengd. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Verlengde Garantie

  ABONNEMENT 2.

  Het basispakket kun je uitbreiden met Onderhoud. Daar vallen alle onderhoudsbeurten onder die in het onderhoudsboekje zijn voorgeschreven. Met alle controles die daarbij horen. Dit abonnement is uit te breiden met een optie Banden. 
 • Opel, FlexCare, Premium

  ABONNEMENT 3.

  De Verlengde Garantie + Onderhoud kun je als je wilt uitbreiden met Slijtage. Versleten onderdelen die vervangen moeten worden zoals de remblokken, ruitenwissers etc. zijn dan in je pakket opgenomen.