Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VERRASSEND VEEL LAADRUIMTE.

Van buiten compact, van binnen ongelooflijk ruim: dankzij tot 3,9 m3 laadruimte en een laadvermogen tot 1000 kg is de Combo overal op voorbereid.1

 

1Afmetingen en laadvermogen verschillen al naar gelang van de gekozen variant. De Combo met lange wielbasis heeft een maximale laadruimte van 3,9 m3 en ee maximaal laadvermogen van 1000 kg; de Combo met standaard wielbasis heeft een laadruimte tot 3,3 m3 en een maximaal laadvermogen van 950 kg.
TOON MEER TOON MINDER

DE BESTE MATEN VOOR ELK TRANSPORT.

Met een laadlengte tot 2131 mm, een breedte tot 1630 mm en een hoogte tot 1243 mm biedt de Combo ruim plaats voor alles wat u wilt vervoeren.1 Ook grotere pakketten schuift u via de wijd openslaande achterdeuren moeiteloos naar binnen.

 

1Afmetingen en laadvermogen verschillen al naar gelang van de gekozen variant. Maximale afmetingen laadruimte van de Combo met standaard wielbasis: lengte 1781 mm, breedte 1630 mm, hoogte 1236 mm. Maximale afmetingen laadruimte van de Combo met lange wielbasis: lengte 2131 mm, breedte 1630 mm, hoogte 1243 mm.
TOON MEER TOON MINDER

GROOT VERMOGEN.

Ook voor zwaardere lasten kunt u op de Combo vertrouwen. Dankzij een maximaal laadvermogen van 1000 kg1 kan hij meer verstouwen dan zijn compacte buitenmaten zouden doen vermoeden.

 

1De Combo met lange wielbasis heeft een maximaal laadvermogen van 1000 kg; de Combo met standaard wielbasis en verhoogd laadvermogen heeft een maximaal laadvermogen van 950 kg.
TOON MEER TOON MINDER

DÉ OPLOSSING VOOR LANGE VOORWERPEN.

De praktische dakklep, die onder een hoek van 40 graden openklapt, maakt het een stuk gemakkelijker om lange voorwerpen, zoals een ladder of buizen, veilig mee te nemen.

ALLES OP ZIJN PLAATS.

Om uw werk overzichtelijk te houden, is de Combo voorzien van tot tot 15 praktische opbergvakken in de cabine en de laadruimte.