Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


VEILIGHEID VOOROP.

De vooraanrijdingsassistent met voetgangersherkenning waarschuwt voor een dreigende aanrijding met een voetganger of een ander voertuig.

VEILIG OP KOERS.

Lane Departure Warning met actieve rijstrook-assistent waarschuwt u wanneer u onbedoeld uw rijstrook dreigt te verlaten en corrigeert uw koers met een lichte tegendruk in het stuurwiel.

NOOIT MEER TE HARD RIJDEN.

De Verkeersbordherkenning geeft u een seintje op het display als de maximumsnelheid verandert, zodat u uw snelheid kunt aanpassen.

ALTIJD OP VEILIGE AFSTAND.

Adaptive Cruise Control1 handhaaft een constante snelheid en helpt u om een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden door automatisch te versnellen en af te remmen.

 

1Optie

 

Adaptive Cruise Control werkt bij een snelheid tussen 30 en 160 km/u. U kunt de gewenste afstand tot uw voorganger zelf instellen.
TOON MEER TOON MINDER

UITSTEKEND BESCHERMD.

Vier airbags, inclusief zij- en gordijnairbags1, bieden de inzittenden van de Combo uitstekende becherming.

 

1Optie.

OP TIJD RUST NEMEN.

De vermoeidheidsassistent1 controleert continu of uw rijgedrag op vermoeidheid wijst en waarschuwt u als het nodig is om een pauze te nemen.

 

 

1Na 2 uur rijden met een snelheid boven de 65 km/u, klinkt een waarschuwingssignaal. Het systeem controleert tegelijkertijd of uw rijgedrag aangeeft dat uw aandacht verslapt, bijvoorbeeld doordat u minder goed binnen uw rijstrook blijft. Zodra gevaarlijk gedrag gesignaleerd wordt, klinkt een reeks steeds hardere pieptonen om u erop te attenderen dat het tijd is om een pauze te nemen.
TOON MEER TOON MINDER

FLANKBEWAKING.

De flankbewaking1 attendeert u bij het parkeren via 12 sensoren op obstakels aan de zijkant van de Combo, die anders vaak moeilijk te zien zijn.

 

1Optie, in combinatie met dodehoekwaarschuwing en parkeersensoren voor en achter.