Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


EXTRA STEUNTJE IN DE RUG.

Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent, die u een seintje geeft als het tijd is voor een pauze.

 

Lane Departure Warning waarschuwt u met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten. Adaptive Cruise Control en Verkeersbordherkenning helpen u om altijd een veilige afstand tot uw voorganger aan te houden en met één druk op de knop uw maximumsnelheid aan te passen, zodat u boetes voor te hard rijden gemakkelijk kunt voorkomen. Het automatisch grootlicht schakelt volledig automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat u met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden.

TOON MEER TOON MINDER

IN VEILIGE HANDEN.

Omdat u soms al genoeg aan uw hoofd heeft, helpt dit optiepakket u om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch uw snelheid én de afstand tot uw voorganger.

 

De dodehoek-waarschuwing waarschuwt u met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in uw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen.

TOON MEER TOON MINDER

ALLES HELDER IN BEELD.

Uniek in dit segment: in de Vivaro ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de Cruise Control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display aan de onderkant van de voorruit.

ZICHT OP ALLES.

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen.

 

1Optie.