Eigenschappen

ONTDEK DE FUNCTIONELE EN FLEXIBELE EIGENSCHAPPEN VAN DE VIVARO-e.

VEELZIJDIGHEID.

LENGTES
De Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.   

De  L1-versie1 is met een lengte van slechts 4,60 m bijzonder praktisch in het drukke stadsverkeer. In deze versie biedt de laadruimte plaats voor 2 europallets, terwijl de L2- en L3- versie zelfs plaats bieden voor 3 europallets. Wat de drie lengtevarianten gemeen hebben, is de uitstekende balans tussen relatief compacte buitenafmetingen en een ruim zeer flexibel interieur.

 

1De L1-versie is alleen beschikbaar voor de Vivaro Gesloten Bestel.

GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN
Optionele elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 
1 Geldt niet voor de Vivaro-e met lange wielbasis (L3) en de varianten met een verhoogd laadvermogen van 1400 kg.
CARROSSERIEVERSIES
De Vivaro-e is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro-e is die alles biedt wat u nodig hebt.  

De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. Tot slot is er de Vivaro Combi1, die met maximaal 9 zitplaatsen perfect is voor werkploegen en sportteams of als taxibusje.

 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

2 Leverbaar in 2 lengtes (L2 en 3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

LAADRUIMTE.

SLIM RUIMTEGEBRUIK
De multifunctionele passagiersbank1 van de Vivaro-e is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

1 Optie, alleen voor Vivaro-e Gesloten Bestel.

2 Geldt voor de Vivaro-e Gesloten met lange wielbasis (L3).

LAADVERMOGEN
Een standaard laadvermogen van 1000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1275 kg1 geven uw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren. 
SCHUIFDEUREN

De elektrisch bedienbare schuifdeuren1 zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro-e zelfs als u met uw handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

 

1Optie.

 
PRAKTISCHE AFMETINGEN
Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel. 

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT
Vind de snelste weg naar uw bestemming met het geavanceerde Multimedia Navi1 met Live Navigatie2. De route wordt duidelijk weergegeven op het grote 7-inch touchscreen, dat via Apple CarPlay™ 3 ook toegang geeft tot muziek en gegevens op uw smartphone. 

Optie.

2 De beschikbaarheid van functies kan per apparaat verschillen en is afhankelijk van het type apparaat en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

OPELCONNECT1
Maak kennis met een reeks innovatieve diensten om veilig en connected op weg te gaan, met speciale diensten voor elektrisch rijden. 
  • Geïntegreerd navigatiesysteem met veelzijdige functies
  • 3D-kaarten voor heel Europa
  • Integratie van uw smartphone via Apple CarPlayTM1
  • Verkeersberichten tijdens het rijden, via Traffic Message Channel
  • Voice Control

 

1Voor IPhone 5 of latere modellen. Apple CarPlayTM is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de VS en andere landen.

 

MOBIEL KANTOOR.

DRAAIBAAR TAFELTJE
De multifunctionele passagiersbank1 verandert de Vivaro-e in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.  

Wanneer het tafeltje niet in gebruik is, biedt de bank plaats aan twee voorpassagiers. De multifunctionele bank heeft onder de zitting een extra opbergvak met een inhoud van 60 liter en is voorzien van een doorlaadluik, dat de laadlengte van de Vivaro aanzienlijk vergroot. Ook bijzonder handig voor onderweg is de verstelbare tablet/smartphone-houder.1

 

1Optie voor Gesloten Bestel vanaf lengte 2.

VERWARMBARE STOELEN

Verwarmbare voorstoelen1 vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

 

1 Optie.

 
OPBERGVAKKEN
De Vivaro-e is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1
GELUIDDEMPING
Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro-e aangenaam stil en kunt u optimaal ontspannen rijden. 

ASSISTENTIESYSTEMEN.

DRIVER ASSISTANCE PAKKET
Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die u een seintje geeft als het tijd is voor een pauze. 
Lane Departure Warning waarschuwt u met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten.  Het  automatisch grootlicht schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat u met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. De verkeersbordherkenning  helpt u om u altijd aan de maximumsnelheid te houden. Met één druk op de knop past u de snelheid van de cruise control aan, zodat u boetes kunt vermijden. 
VEILIGHEIDS+ PAKKET
Omdat u soms al genoeg aan uw hoofd hebt, helpt dit optiepakket u om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch uw snelheid én de afstand tot uw voorganger. 
De dodehoek-waarschuwing waarschuwt u met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in uw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro-e als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen.
HEAD UP DISPLAY1

Uniek in dit segment: in de Vivaro-e ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display1 aan de onderkant van de voorruit.

 

optie

 
SURROUND VIEW ACHTERUITRIJCAMERA

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro-e helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen1.

 

1 Optie

 

OPEL ACCESSOIRES.

Accessoires voor de nieuwe Vivaro-e.

ONTDEK MEER.