SKIP TO CONTENT
Eigenschappen

ONTDEK DE FUNCTIONELE EN FLEXIBELE EIGENSCHAPPEN VAN DE VIVARO-e.

VEELZIJDIGHEID.

LENGTES
De Vivaro-e is beschikbaar in drie lengtes, zodat u precies de versie kunt kiezen die het beste bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf past.   
Met zijn lengte van amper 4,60 m is vooral de Small-versie1 zeer wendbaar in smalle straatjes in de stad en in stedelijke gebieden waar de ruimte beperkt is. In deze versie passen 2 Europallets, terwijl de Medium- en Large-versies er 3 kunnen laden.

1
De Small-versie van de Vivaro is enkel verkrijgbaar als Vivaro-bestelwagen en Combi.
GEMAKKELIJK LADEN EN LOSSEN
Elektrische bedienbare schuifdeuren maken de laadruimte van de Gesloten Bestel uitstekend toegankelijk. Een hoogte onder 1,90 m1 zorgt voor onbelemmerde doorgang onder tunneltjes en toegang tot bijvoorbeeld parkeergarages. 
CARROSSERIEVERSIES
De Vivaro-e is er in vier carrosserieversies, elk met zijn eigen praktische karakter. De royale standaarduitrusting én veel opties zorgen er voor dat er altijd een Vivaro-e is die alles biedt wat u nodig hebt.  

De Gesloten Bestel1 is ideaal voor wie vracht moet vervoeren, met 2 of 3 zitplaatsen voorin. De Dubbele Cabine2 biedt plaats aan tot 6 personen, met daarachter nog steeds een flinke laadruimte. De Platform Cabine3 is de perfecte basis voor talloze op- en ombouwmogelijkheden. Tot slot is er de Vivaro Combi1, die met maximaal 9 zitplaatsen perfect is voor werkploegen en sportteams of als taxibusje.

 

1 Leverbaar in 3 lengtes (L1, L2 en L3).

2 Leverbaar in 2 lengtes (L2 en 3).

3 Leverbaar in 1 lengte (L2).

LAADRUIMTE.

SLIM RUIMTEGEBRUIK
De multifunctionele passagiersbank1 van de Vivaro-e is voorzien van een doorlaadluik, dat de flexibiliteit van de wagen aanzienlijk vergroot, door het laadvolume te vergroten tot max. 6,6 m3 en de maximale laadlengte tot 3,93 m.2 

1 Optie, alleen voor Vivaro-e Gesloten Bestel.

2 Geldt voor de Vivaro-e Gesloten met lange wielbasis (L3).

LAADVERMOGENS
Een standaard laadvermogen van 1000 kg en een verhoogd laadvermogen van 1275 kg1 geven uw bedrijf flink wat armslag om per rit heel veel te vervoeren.  
SCHUIFDEUREN

De elektrisch bedienbare schuifdeuren1 zijn voorzien van sensor-besturing, zodat de enorme laadruimte van de Vivaro-e zelfs als u met uw handen vol staat, moeiteloos toegankelijk is.

 

1Optie.

 
PRAKTISCHE AFMETINGEN
Ondanks zijn enorme laadruimte is de Vivaro vanbuiten baanbrekend compact. Met een lengte van 4,6 m (L1) tot 5,3 m (L3) is hij uitzonderlijk wendbaar en stabiel.  

CONNECTIVITEIT.

INFOTAINMENT
Vind de snelste route naar uw bestemming met het 7”-aanraakscherm1 jaar en Multimedia-navigatie1 jaar met Live Navigation Services2 jaar van de Vivaro-e.  Speel al uw muziek af en bekijk eenvoudig alle content op uw smartphone met Android Auto™1,3 of Apple CarPlay™1,3.
 
1Optie.
2De compatibiliteit en bepaalde functionaliteiten kunnen verschillen naargelang van het soort toestel en de versie van het besturingssysteem. Apple CarPlay™ is een handelsmerk van Apple, Inc., geregistreerd in de VS en andere landen. Android Auto is een handelsmerk van Google Inc.
OPELCONNECT-DIENSTEN1
De beste digitale tools om uw route te plannen. Controleer uw elektrisch rijbereik en laadtijden via uw smartphone, plus een reeks diensten die een nieuwe mate van veiligheid en ondersteuning bieden zodat u verbonden en geïnformeerd blijft. 
In de loop van 2019 worden nuttige functies zoals noodoproepen, oproepen in geval van panne met pechverhelping en Live-navigatie beschikbaar1.

1De beschikbaarheid van noodoproepen en oproepen in geval van panne wordt in mei 2019 verwacht als voertuigoptie, andere Opel Connect-diensten worden vanaf oktober 2019 verwacht. Deze diensten kunnen een abonnement/vergoeding vereisen en hangen af van het bereik en de beschikbaarheid van het mobiele netwerk.

MOBIEL KANTOOR.

DRAAIBAAR TAFELTJE
De multifunctionele passagiersbankverandert de Vivaro-e in een mobiel kantoor. Het draaibare tafeltje tussen de bestuurder en voorpassagier is een handige ondergrond voor een laptop of een schrijfblok.   

Profiteer van handige smartphone-/tablethouders1 om uw toestellen veilig op hun plaats te houden. Geniet van extra opbergruimte onder de kussens van de passagiersbank1, om werkuitrusting en andere waardevolle voorwerpen in op te bergen tot een volume van 60 liter.

1Optie.

 

VERWARMBARE STOELEN

Verwarmbare voorstoelen1 vergroten het comfort aanzienlijk en maken het werken een stuk aangenamer. 

 

1 Optie.

 
OPBERGVAKKEN

De Vivaro-e is royaal voorzien van opbergvakken. Naast open opbergvakken in het dashboard en portiervakken waarin een 1,5 l-fles past, heeft hij een gekoeld dashboardkastje met een klep1

1 Optie

 
GELUIDDEMPING
Diverse materialen in de cabine zorgen voor extra geluiddemping. Zo blijft het in de Vivaro-e aangenaam stil en kunt u optimaal ontspannen rijden.  

ASSISTENTIESYSTEMEN.

DRIVER ASSISTANCE PAKKET
Dit optiepakket is gemaakt om het rijden ontspannender en veiliger te maken. Met onder meer de vermoeidheids-assistent,  die u een seintje geeft als het tijd is voor een pauze.  
Lane Departure Warning waarschuwt u met een geluidssignaal en een symbool op het dashboard als u uw rijstrook onbedoeld dreigt te verlaten.  Het  automatisch grootlicht schakelt automatisch tussen grootlicht en dimlicht, zodat u met grootlicht kunt rijden, zonder andere bestuurders te verblinden. De verkeersbordherkenning  helpt u om u altijd aan de maximumsnelheid te houden. Met één druk op de knop past u de snelheid van de cruise control aan, zodat u boetes kunt vermijden. 
VEILIGHEIDS+ PAKKET
Omdat u soms al genoeg aan uw hoofd hebt, helpt dit optiepakket u om nog veiliger te rijden. Zo regelt Adaptive Cruise Control automatisch uw snelheid én de afstand tot uw voorganger.  
De dodehoek-waarschuwing waarschuwt u met een symbool in de buitenspiegel voor voertuigen die in uw dode hoek naderen. Dat maakt inhalen en van rijstrook wisselen veiliger en minder vermoeiend. De automatische noodrem-assistent komt in actie als u te dicht bij een ander voertuig of een voetganger komt. Dit systeem remt de Vivaro-e als het nodig is automatisch  af om een aanrijding te voorkomen.
HEAD UP DISPLAY1

Uniek in dit segment: in de Vivaro-e ziet u belangrijke informatie, zoals uw snelheid en de gegevens van de cruise control, duidelijk weergegeven op het Head-Up display1 aan de onderkant van de voorruit.

 

1 optie

 
SURROUND VIEW ACHTERUITRIJCAMERA

Parkeren en manoeuvreren in de stad worden een stuk minder inspannend met de innovatieve Surround View achteruitrijcamera1 die de omgeving van de Vivaro-e helder in beeld brengt op het 7-inch touchscreen1.

 

1 Optie

 

OPEL ACCESSOIRES.

Accessoires voor de nieuwe Vivaro-e.

Ontdek de originele Opel accessoires en haal het maximale uit uw Vivaro-e. Ontworpen en getest voor uw Opel.

De afbeeldingen kunnen afwijken van het werkelijke product.

Smart Wall Box 11 kW
MEER OVER ELEKTRISCH LADEN
Mode 3 Laadkaabel 11 kW
MEER OVER ELEKTRISCH LADEN
Windschermen
BEKIJK DETAILS