Highlights
Laadfunctionaliteit

Alle ruimte die nodig hebt. De nieuwe Vivaro Electric  heeft een toonaangevend maximaal laadvermogen van 1.275 kg1, een indrukwekkend laadvolume van maximaal 6,6 m3(2) en een maximale laadlengte van maximaal 4 m2. Zijn veelzijdige cabine met praktische schuifdeuren aan de zijkant en de twee grote achterdeuren maken hem de ideale transportbus voor iedere onderneming. 

  

1 Op modellen met een verhoogd laadvermogen 

2 Afhankelijk van de modeluitvoering

 
Slim zakendoen

Werk soepel en comfortabel: de nieuwe Opel Vivaro Electric zorgt dat je dagelijks volledig in controle bent. Zo biedt het 10-inch digitale instrumentenpaneel(1) eenvoudig inzicht in de belangrijkste rij-informatie op weg naar je bestemming zodat je jouw dagelijks werk nog beter kan plannen. Efficiëntie voor meer succes.

 

1 Optioneel

 
Voor de toekomst
Sla met je bedrijf een nieuwe, duurzame weg in met de nieuwe Vivaro Electric. Met een verbeterde elektrische aandrijflijn en slimme vormgeving rijd je efficiënt en veilig in de stad en ver daarbuiten. Het koppel is altijd direct beschikbaar en de topsnelheid bedraagt 130 km/u. Bovendien beschermt de Vivaro Electric jou, je teamleden en vracht met verschillende veiligheids- en rijhulpsystemen zoals Automatic Emergency Braking, Lane Keep Assist, Side Blind-Spot Alert, achteruitrijcamera's met 180 graden zicht en de optionele IntelliGrip-tractiecontrole.