Technologie
Perfect geïntegreerd batterijpakket

De nieuwe Opel Vivaro Electric is leverbaar met een 50kWh-batterijpakket voor een maximale actieradius tot 230km (WLTP-cyclus) of een 75kWh-batterijpakket voor een maximale actieradius tot 352 km(1). Dit maakt hem ideaal voor stadsverkeer en ver daarbuiten. Opels baanbrekende aandrijftechnologie en architectuur zorgen bovendien dat het lage, platte accupakket van de Vivaro Electric een laag zwaartepunt heeft en maximale cabineruimte geeft.

 

1 Het rijbereik is berekend volgens de WLTP-testcyclus (R (EU) 715/2007 en R (EU) 2017/1151).

 
Bijna geruisloos
Laat je bedrijf opvallen om de juiste redenen. De elektromotor van de Opel Vivaro Electric doet bijna geruisloos zijn werk en is daardoor ideaal voor het stadsverkeer en woonwijken. De term 'zero-emission' is dus niet alleen van toepassing op de uitstoot van uitlaatgassen, maar ook op het geluid. En omdat de Vivaro Electric zowel van binnen als buiten haast in stilte opereert, ervaar je als bestuurder minder geluidsstress, wat weer leidt tot betere resultaten en meer werkplezier. 
Regeneratieve remtechnologie
Laat de Vivaro Electric voor je werken; ongeacht of je rijdt óf remt. Zodra je je voet van het gaspedaal haalt, wint het regeneratieve remsysteem kinetische energie terug voor een langere actieradius. In de hoogste stand (B-Mode) leg je de meeste korte ritten zelfs af zonder de rem te gebruiken, waardoor remslijtage en de bijbehorende onderhoudskosten verder worden beperkt. 
Snel en eenvoudig laden
Een bedrijfsbus die zich aanpast op jouw ritme: met de nieuwe Vivaro Electric heb je de keuze uit een 50 kWh en een 75 kWh-batterijpakket met hoge energiedichtheid. In slechts 30 minuten (50 kWh) of 45 minuten (75kWh) is het accupakket tot 80% van de maximale capaciteit opgeladen met behulp van een 100 kW DC-snellader. De 11 kW lader aan boord garandeert efficiënt en betrouwbaar opladen bij AC-laadstations of een eigen wallbox, zodat jouw bedrijf elke dag probleemloos doordraait. 
Ontdek de accessoires Ontdek meer over de laadmogelijkheden
Vehicle Data Monitoring
Houd je bedrijfsbus in topconditie: geavanceerde sensoren en het Vehicle Data Monitoring-systeem in de nieuwe Vivaro Electric geven gedetailleerde overzichten en inzicht in de voertuigstatus, het batterijverbruik en de resterende actieradius.