Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


LAADRUIMTE IN OVERVLOED.

Heeft u vaak grote ladingen, dan kunt u dubbel en dwars op de Vivaro rekenen. Met een laadvermogen tot 1.325kg en een maximaal laadvolume van 8,6m3 is de Vivaro gemaakt om elke klus te klaren!

 

 • Ruimte voor lange ladingen: 2.537mm of 2.937mm
 • Maximaal laadvermogen tot 1.305kg
 • Breedte laadruimte tussen de wielkasten 1.268mm
 • Gesloten Bestel biedt 5,2 tot 8,6m3 laadruimte
 • Twee dakhoogtes: 1.387mm en 1.897mm
 • Maximale hoogte laadruimte: 1.897mm
 • Optioneel doorlaadluik voor ladingen tot 4,15m

 

TOON MEER TOON MINDER

GROTE, PRAKTISCHE LAADRUIMTE.

Heeft u vaak grote ladingen, dan kunt u dubbel en dwars op de Vivaro rekenen! De achterdeuren en schuifdeur(en) zijn ruim genoeg voor het inladen van een europallet en de optionele scheidingswand met doorlaadluik1 maakt het eenvoudig om extra lange ladingen (tot 4,15m) te vervoeren.

 

De laadruimte van de Vivaro is geschikt voor het vervoeren van zowel kleine als grote ladingen. Door de keuze tussen standaard of lange wielbasis én een standaard of verhoogd dak kunt u onder meer het laadvolume en laadvermogen volledig afstemmen op uw wensen. Een optie die het laden en lossen nog veiliger maakt zijn de 250º openslaande achterdeuren. Deze deuren kunnen volledig worden omgeklapt en tegen de zijkant van de wagen worden vastgezet. Het optionele FlexCargo® doorlaadluik1 biedt de mogelijkheid tot het vervoeren van extra lange ladingen; tot 3,75m bij een standaard wielbasis en tot 4,15m bij een lange wielbasis.

 

1Standaard voor Innovation-uitvoering; optioneel voor Edition-uitvoering.

 

TOON MEER TOON MINDER

VEILIG VERVOER.

Optionele beschermingspanelen voor de laadruimte bieden u de mogelijkheid uw Vivaro optimaal af te stemmen op de praktijk van uw bedrijf. Ze worden in de fabriek ingebouwd, zodat u verzekerd bent van de hoge kwaliteit van Opel. Voor een optimale bescherming van uw lading heeft u naast vloer- en wielkastbescherming ook de keuze uit wandpanelen.

 

Bescherm de laadruimte van uw Vivaro door middel van het volledige aanbod van vloer- en wandpanelen. U heeft de keuze uit de volgende opties:

 

 • Kunststof zijwandbekleding
 • Kunststof wielkastbescherming
 • Kunststof plafondbekleding
 • Houten vloer
 • Houten zijwandbekleding
 • Houten wielkastbescherming

 

TOON MEER TOON MINDER

DOORLAADLUIK.

Wilt u eenvoudig extra lange ladingen vervoeren? Geen zorgen! De scheidingswand met doorlaadluik1 geeft u de mogelijkheid langere ladingen (tot 4,15m) probleemloos en veilig mee te nemen. Het doorlaadluik kan eenvoudig onder de passagiersstoel naar voren worden geklapt.

 

1Standaard voor Innovation-uitvoering; optioneel voor Edition-uitvoering.

 

TOON MEER TOON MINDER

PRAKTISCH INGERICHT.

Orde en overzicht zijn essentieel om efficiënt te werken. Daarom werkt Opel samen met toonaangevende partners, die u de mogelijkheid bieden om de inrichting van uw Vivaro af-fabriek helemaal af te stemmen op uw wensen.

 

Verander uw Vivaro in een mobiele werkplaats met de optionele laadruimte-systemen van Sortimo en Bott. Het flexibele Sortimo Simpleco systeem biedt u uitstekende mogelijkheden om alles wat u onderweg nodig heeft, van documenten tot gereedschap, netjes te ordenen.

 

Sortimo Globelyst is een ongekend veelzijdig inrichtingssysteem, waarmee u de laadruimte van uw Vivaro helemaal naar wens kunt inrichten. De combinatiemogelijkheden zijn bijna eindeloos.

 

Met veelzijdige bakken en vakken die u eenvoudig kunt aanpassen vormt Bott Craftman een veilig en praktisch opbergsysteem voor gereedschap en onderdelen.

 

TOON MEER TOON MINDER