Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


UNIEK FRONT.

De voorkant van de GT X Experimental wordt gekenmerkt door een nieuw designelement: de "Opel Vizor", die beeldbepalend zal zijn voor de toekomstige modellen van Opel.

OPEN KARAKTER.

De GT X Experimental heet zijn passagiers welkom met tegengesteld scharnierende deuren, die tot 90 graden openen. Instappen is des te gemakkelijker, omdat de middenstijl ontbreekt.

PUUR EN STRAK.

Aan de achterkant staat net als aan de voorkant het "Opel-kompas" centraal. Het Opel-logo vormt het trotse middelpunt tussen de vleugelvormige LED-achterlichten.

HIGH-TECH MET EEN VRIENDELIJKE TOUCH.

Grafische gele lijnen op de velgranden sluiten aan bij de gele accentlijnen op de carrosserie. Ze vestigen de aandacht op het digitale Blitz-logo, dat stil blijft staan als de wielen draaien.

ELEKTRO-POWER.

De GT X Experimental symboliseert dat alle Opel-modellen in 2024 elektrisch zullen zijn. Een driehoekig LED-schermpje onderaan de carrosserie geeft het laadniveau van de batterij weer.

GEDURFDE PROPORTIES.

Het krachtige silhouet wordt gekenmerkt door een opvallende gele Opel-blitz die de boven- en onderkant visueel scheidt en de auto een extra dynamische uitstraling geeft.