Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


180° of 360° parkeercamera

De 180° Panoramische achteruitrijcamera biedt als extra voordeel dat op het heldere kleurenscherm wordt getoond of voertuigen en/of voetgangers naderen.

 

Voor een nóg beter perspectief heeft Opel de 360° parkeercamera. Deze camera toont de directe omgeving als het ware van boven waardoor u ieder obstakel rond de auto in beeld heeft.

 

Zo parkeert u veilig en meer ontspannen uw auto.

 
Opel Eye assistentiesystemen

De slimme Opel Eye camera scant de weg en signaleert potentieel gevaar. Verkeersbordherkenning leest voor u de verkeersborden, terwijl Lane-Keep Assist voorkomt dat u onbedoeld van uw rijbaan raakt, indien nodig zorgt een kleine automatische stuurcorrectie dat u binnen uw rijbaan blijft.

 

Forward Collision Alert en voetgangersherkenning houden de afstand tot overige verkeersdeelnemers in de gaten en indien nodig wordt de automatische noodremfunctie geactiveerd. Zo gaat u veilig op pad.

 
Ergonomische Comfortstoelen

De ergonomisch comfortstoelen zijn AGR gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen “Aktion Gesunder Rücken e.V.". Deze stoelen zijn uitgebreid verstelbaar waardoor ze iedereen perfecte ondersteuningen bieden. Onze ergonomische stoelen zijn ontworpen om maximaal comfort te bieden aan zowel de bestuurder als zijn passagiers.

 

U bent comfortabel onderweg en komt ontspannen aan op uw bestemming, ook na een lange rit.