Premium comfort
Ergonomische comfortstoelen
De ergonomische comfortstoelen in de nieuwe Astra zijn gecertificeerd door AGR1 en bieden de beste ondersteuning voor je rug. Ze zijn op talloze manieren te verstellen, met onder meer een elektronisch verstelbare lendensteun, verlengbaar zitgedeelte en verstelbare hoofdsteunen, zodat je altijd een ontspannen zithouding kunt vinden.  
Deze stoelen zijn dus niet alleen buitengewoon comfortabel, maar ondersteunen ook een gezonde houding voor het welzijn van bestuurders en passagiers op lange termijn.

1 Het certificaat is een kwaliteitszegel dat wordt toegekend door een onafhankelijke testcommissie bestaande uit deskundigen uit verschillende medische disciplines. Optioneel op bepaalde uitrustingsniveaus.
Warm welkom
Voor maximaal comfort, ook op koude ochtenden, zijn de voorstoelen en zelfs de buitenste zitplaatsen achterin, net als het stuurwiel verwarmd. De ThermaTec® verwarmde voorruit zorgt dat ijs en condens in een mum van tijd verdwijnen.  
Panoramisch zonnedak

Het grote elektrisch bedienbare glazen zonnedak met geïntegreerd windscherm1 laat je genieten van licht en frisse lucht, zonder dat je last hebt van tocht.  

1 optie

 
Intelli-Air
Intelli-Air is het nieuwe, bijzonder effectieve luchtfilter, dat je op elk moment informatie geeft over de luchtkwaliteit. Dat helpt je om het interieur fris en gezond te houden.