Opladen van elektrische auto
Onderweg opladen

Free2move Opladen GO

Opladen buitenshuis? Gemakkelijk. GO geeft je onbeperkte reisvrijheid. Maak verbinding met openbare oplaadstations (AC & DC-fast) via een uitgebreid Europees partnernetwerk. Of je nu af en toe of vaak onderweg oplaadt, met Free2move Charge GO blijf je opgeladen - met slimme tarieven die speciaal voor jou zijn ontworpen. Het is nog makkelijker met de oplaad App: downloaden en GO!

 

Lees meer op free2movecharge.nl

 
Thuis opladen

Free2move opladen THUIS

Maak thuis opladen gemakkelijk, snel en stressvrij met een ePro Wallbox. Met een verbeterd laadvermogen tot 22kW kan de wallbox eenvoudig geïnstalleerd worden door een gekwalificeerde elektricien of een installatiepartner. Slim en verbonden, gekoppeld met een smartphone, kunt u uw laadsessies ook op afstand beheren.

 

Gebruiksvriendelijk en toegankelijk, ontdek meer op: free2movecharge.nl

 
Zo eenvoudig als ABC met de App
Maak opladen nog makkelijker door de oplaad App te downloaden, die alles wat je moet doen om je auto op te laden combineert op één handige plek. Zoek laadstations van verschillende netwerken, beheer je sessie en betaal er ook voor. Met de App kun je ook je ePro Wallbox thuis aanpassen. Je kunt de toegang beheren en oplaadsessies naar wens regelen. 
Download via Google Play Downloaden via AppleStore