SKIP TO CONTENT
Nieuwe Astra

DE NIEUWE OPEL ASTRA.

Stelt nieuwe normen. 

De nieuwe Opel Astra vertegenwoordigt gedurfd design op zijn puurst, gecombineerd met toonaangevende Duitse technologie. Het eerste dat opvalt als je instapt is het volledig digitale Pure Panel met een breed scherm en intuïtieve bediening. De nieuwe Astra is voor het eerst ook beschikbaar als ultra-efficiënte plug-in hybride met een zeer lage uitstoot. Daarmee nodigt deze Astra meer dan ooit uit om er direct in weg te rijden!

A NEW BLITZ IS BORN!

BLIJF OP DE HOOGTE.

De nieuwe Astra is formidabel, maar je moet nog even geduld hebben voordat je deze fan-tas-tische nieuwe Opel zelf kunt ervaren. Uiteraard houden we je in de tussentijd graag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de nieuwe Astra, zodat we je als fan van het eerste uur direct op de hoogte kunnen brengen van het laatste nieuws, de beschikbaarheid in Nederland en de mogelijkheid om de auto daadwerkelijk te gaan ervaren.

EXTERIEUR.

INSPIRERENDE DYNAMIEK.

De nieuwe Astra is onweerstaanbaar en trekt gegarandeerd jouw aandacht. Met zijn gedurfde en pure design, waarin de nieuwe Opel Vizor centraal staat, maakt hij een zelfverzekerde indruk. De Astra is een synoniem voor baanbrekend Duits design. Een auto die veel meer biedt dan alleen praktisch gemak of dagelijks rijplezier. Dit is de gloednieuwe Astra: gedurfd, opvallend en zelfverzekerd!

INTERIEUR.

RUST EN RUIMTE OP ZIJN MOOIST.

Dankzij een baanbrekend nieuw design en talloze innovaties schept het interieur van de nieuwe Astra een ongekend gevoel van rust en ruimte. Het eerste dat opvalt is het grote, overzichtelijke Pure Panel waarop alle informatie wordt getoond die de bestuurder afhankelijk van de situatie nodig heeft. Ook de hoogwaardige ergonomische comfortstoelen1 bieden ultieme ontspanning. Schitterende Alcantara of lederen bekleding en de ventilatie- en massagefunctie voegen een gevoel van luxe toe. Stap in en geniet!

1 Gecertificeerd door de onafhankelijke Duitse vereniging van rugdeskundigen "Aktion Gesunder Rücken e.V." (AGR), die normen opstelt voor rugvriendelijk design.

RIJ-ERVARING.

COMPACTE MATEN, GROTE INDRUK.

Ontdek de nieuwe plug-in hybride-versie, die automatisch overschakelt van de benzinemotor naar elektrische aandrijving, voor een optimale balans tussen efficiëntie en prestaties. Geavanceerde veiligheids- en assistentiesystemen met radartechnologie brengen semi-autonoom rijden weer een stap dichterbij. Dat alles draagt bij tot een ongeëvenaarde rij-ervaring in de nieuwe Astra.

TECHNOLOGIE EN INNOVATIES.

DUITSE TECHNIEK OP ZIJN BEST.

De nieuwe Astra valt niet alleen op door zijn revolutionair nieuwe design, maar ook door zijn hoogwaardige Duitse technologie, die verzekert dat hij net zo goed presteert als hij eruit ziet. Met geavanceerde assistentie- en veiligheidssystemen overtreft hij alles wat je dacht van een compacte auto te kunnen verwachten. De nieuwste Intellilux LED Pixel-koplampen, een Intelli-Vision 360° camerasysteem dat parkeren en achteruit rijden gemakkelijker en veiliger maakt en een nieuw innovatief head-up display... En dat zijn slechts een paar voorbeelden!

.