Klaar voor een echte Game Changer? Ontdek hoe ongeëvenaarde techniek en een futuristisch design hand in hand gaan met fantastische rijdynamiek. Ontmoet het nieuwe gezicht van Opel. Schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste nieuws over de nieuwe (volledig elektrische) Mokka.

KIES JE MOKKA.

DE NIEUWE MOKKA-E
Het nieuwe gezicht van Opel. Met een futuristisch design en een actieradius van maar liefst 322 km (WLTP). 
BEKIJK DETAILS
DE NIEUWE MOKKA
De futuristische SUV crossover  Bomvol technologie met dynamische motoren voor de meest optimale prestaties. 
BEKIJK DETAILS

FEITEN OVER DE NIEUWE MOKKA.

COMPACT EN ROBUUST
Een gloednieuw compact en robuust design maakt de nieuwe Mokka ook ideaal voor gebruik in de stad. Hij is efficiënter, ruim en gewaagd. 
100% ELEKTRISCH OF VERBRANDINGSMOTOR
De nieuwe Mokka wordt leverbaar met een volledig elektrische aandrijflijn en met verbrandingsmotor. 
DUITS DETOXED DESIGN
Duitse engineering met een heldere ‘detoxed’-designtaal. De bestuurder en passagiers genieten van een volledig gedigitaliseerd interieur. ‘Less is more’ is van toepassing op zowel de buiten- als de binnenzijde. 
BEGIN 2021
De productie van de nieuwe Mokka vangt aan in het vierde kwartaal van 2020. De levering aan klanten start begin 2021. 

MOKKA LIVESTREAM.

Wil jij het nieuwe gezicht van Opel als eerste leren kennen tijdens de virtuele reveal van de gloednieuwe Opel Mokka op woensdag 30 september? Via de exclusieve livestream maak jij om 13:00 uur als allereerste kennis met de gloednieuwe Mokka. Een online show die je niet wilt missen. Met behulp van 8D audio is het digitale launch event van de Mokka niet alleen een lust voor het oog maar ook voor het oor. Schrijf je in voor de exclusieve link naar de livestream en maak kans op Opel Premium Headphones!

SCHRIJF JE IN EN MAAK KANS.

BLIJF OP DE HOOGTE.

Schrijf je vrijblijvend in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws over de nieuwe Mokka.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE