Ga je mee...

Geïnspireerd door de eerste drie woorden uit het clublied Hand in Hand Kameraden, is de Ga Je Mee-campagne een uitnodiging van Opel aan de supporters om hen te beantwoorden in hun Feyenoord-gevoel. Hun passie voor Feyenoord is vergelijkbaar met de passie die Opel voor auto's heeft. De campagne regel sluit dan ook naadloos aan bij de kernactiviteit van Opel als autofabrikant, namelijk mobiliteit.

Over Opel en Feyenoord
Opel heeft zich na 4 jaar hoofdsponsor per 1 juli 2017 aan Feyenoord verbonden als exclusief mobiliteitspartner. Een belangrijke component van de samenwerking is het feit dat Opel Feyenoord voorziet in de levering van het complete wagenpark, voor spelers, staf, jeugdvervoer en personeel.

Het Feyenoord gevoel kenmerkt zich door de enorme liefde en loyaliteit van zijn supporters. Opel wil voor iedereen die Feyenoord een warm hart toedraagt graag meer zijn dan een sponsor. We willen het voor het legioen met onze inspanningen nog leuker en mooier maken om de club te ondersteunen. Daarom organiseren we doorlopend aansprekende activiteiten die gericht zijn op alle Feyenoord-supporters.

Opel. Hart voor Feyenoord.