Online bestellen

ONLINE BESTELLEN.

Sluit jouw Private Lease contract veilig en eenvoudig online af vanuit huis.

Gemak dient de mens. Zo kun je online eenvoudig een maaltijd of gloednieuwe televisie bestellen. Ook bij Opel willen we onze klanten voorzien van alle gemak en introduceren we de Online Bestelmodule! Met behulp van deze module kun je jouw gloednieuwe Opel, in combinatie met een nieuw Private Lease contract, eenvoudig én veilig online bestellen. Waar en wanneer je maar wilt, want waarom zou je wachten?

NU TIJDELIJK MET € 10/MND EXTRA KORTING.

Dat is maar liefst € 600 voordeel bij een private Lease contract van 60 maanden.

Opel komt je graag tegemoet in deze bijzondere tijd. Met een Opel Private Lease contract, dat je volledig online kunt afsluiten. Via een duidelijk en eenvoudig proces kun je thuis je nieuwe Opel kiezen én bestellen… met extra voordeel! Deze maand profiteer je namelijk van € 10 korting op alle Opel Private Lease maandtarieven bij het online afsluiten van een contract.  
BESTEL ONLINE

BESTEL VEILIG ONLINE

Het aanmaken van een account in de online bestelmodule gebeurt in een veilige omgeving, waarbij jouw persoonsgegevens goed zijn beschermd. Bovendien heb je de tijd om rustig alle gegevens in te vullen. Heb je iets niet bij de hand of moet je nog iets uitzoeken, dan kun je altijd terugkomen om jouw gegevens bij te werken. 

GEMAKKELIJK GEREGELD

De online bestelmodule bestaat uit een paar eenvoudige stappen, van het aanmaken van een account tot het digitaal ondertekenen. 

EEN GERUSTSTELLENDE GEDACHTE MET 14 DAGEN BEDENKTIJD

Net als bij elke online aankoop heb je na het tekenen van het contract 14 dagen bedenktijd. Mocht je een voorraad auto kiezen en wil je zo snel mogelijk in jouw nieuwe Opel rijden, dan kun je ervoor kiezen om af te zien van deze bedenktijd. Dit doe je door een addendum te tekenen bij jouw dealer. 

GRATIS THUISBEZORGD

Gemak dient de mens. Je kunt er voor kiezen om je nieuwe auto thuis bij je te laten afleveren.

HOE WERKT HET?

Gemak dient de mens. Je kunt er voor kiezen om je nieuwe auto thuis bij je te laten afleveren. 
 

1. Configureer jouw nieuwe Opel:

Je stelt jouw droom-Opel eenvoudig samen in onze configurator. Zorg ervoor dat je bij het gebruiksprofiel ‘private lease’ selecteert. Of kies jouw Opel naar wens uit voorraad.

 

2. Klik in de laatste stap van jouw configuratie of bij jouw gekozen voorraad auto op “BESTEL ONLINE”.

Vul het formulier in. Klik hierna opnieuw op ‘bestel online’ om toegang te krijgen tot de Online Bestelmodule.

 

3. Bestel jouw auto:

  • Vul je gegevens in om een persoonlijk account aan te maken. Zo kun je later altijd nog terugkeren naar de Online Bestelmodule om eventueel ontbrekende gegevens verder aan te vullen.
  • Voeg je financiële gegevens toe en voer daarna (online) de kredietcheck uit. Je ontvangt direct hierna de uitslag.
  • Alles oké? Dan vragen we je om een aantal documenten te uploaden.
  • Vervolgens ontvang je snel het contract en kun je het gemakkelijk digitaal ondertekenen! En wees gerust, hierna heb je nog 14 dagen bedenktijd waarna de auto besteld (of voorraadauto geleverd) wordt. Kun je niet zo lang wachten, dan kun je bij de Opel dealer een addendum tekenen om hiervan af te zien. Zo rijd je nog sneller in jouw nieuwe Opel!
 
STEL JE DROOMAUTO SAMEN EN BESTEL DIRECT

WIJ ADVISEREN EN INSPIREREN JE GRAAG, ONLINE OF BIJ JE THUIS.

Je nieuwe auto wil je natuurlijk het liefst zien, voelen én ervaren. Helaas kunnen wij je op dit moment niet ontvangen in onze showrooms voor niet-zakelijke afspraken, maar we blijven je natuurlijk wél graag adviseren en inspireren als het om een nieuwe Opel gaat. Ontdek de mogelijkheden om in contact te komen en je te laten adviseren over je nieuwe Opel.

VEELGESTELDE VRAGEN.
Antwoorden op veel gestelde vragen over Private Lease. 
BEKIJK FAQ
STEL SAMEN.
Stel de opel van je dromen samen en bestel hem direct online! 
STEL SAMEN
CONTACT.

Vragen over de Online Private Lease? Neem contact met op:


Telefoon: 030 602 44 22

E-mail: info@privatelease.opel.nl

 
Private Lease Korting van €10 per maand incl. BTW bij een online bestelling is geldig vanaf 15 februari t/m 31 maart 2021 en van toepassing op alle modellen en uitvoeringen die online geconfigureerd kunnen worden. De korting is van toepassing op de gehele looptijd van het contract.