Skip To Content

Profiteer van bedrijfswagenvoordeel


NIEUWE OPEL BEDRIJFSWAGEN TEGEN 2,9% RENTE

Wil je vooruit met je bedrijf? Kies dan nu voor een nieuwe Opel Combo, Vivaro of Movano en profiteer van deze messcherpe aanbieding voor financiering. 


DIRECT RIJDEN EN 0% RENTEKOSTEN OP DE FINANCIERING

Nog meer voordeel en direct instappen in je nieuwe Opel-bedrijfswagen? Kies een van de beschikbare voorraadmodellen en profiteer tijdelijk van een renteloze financiering.


Opel Combo

Ruim en flexibel, voorzien Van intelligente veiligheids- en assistentiesystemen: de nieuwe Opel Combo helpt jouw onderneming op elk vlak vooruit.

Opel Vivaro

De efficiënte bedrijfswagen die elke klus professioneel klaart. Een veelzijdig interieur, comfortabele stoelen en geavanceerde connectiviteit maken elke rit meer ontspannen. Een grote laadruimte en een flink laadvermogen vergroten jouw productiviteit.

Opel Movano

De nieuwe Movano combineert de hoge kwaliteit Van Opel en de ongekend praktische eigenschappen waar hij bekend om staat, met een ruimere keuze uit varianten dan ooit, een nieuw robuust design, geavanceerde assistentiesystemen en een hoger maximaal laadvermogen. Daarmee biedt de nieuwe Opel Movano de perfecte oplossing voor elke transporttaak.


Op de hoogte blijven van het laatste Opel nieuws? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief.


*Aanbod geldig t/m 30 juni 2023, elektrische modellen zijn uitgesloten van deze actie.