Hoe kan ik OnStar activeren?

Hoe kan ik OnStar activeren?

U ontvangt per e-mail een uitnodiging om uw OnStar account te activeren. Klik op de link in deze e-mail en doorloop de volgende stappen:

 

● Kies een wachtwoord en selecteer een beveiligingsvraag.

● Controleer uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw auto en vul de ontbrekende gegevens in

● Accepteer de voorwaarden voor OnStar en de Wi-Fi Hotspot

● Stel uw voorkeuren voor OnStar in

 

Na deze vier stappen wordt uw OnStar account geactiveerd, zodat u er direct gebruik van kunt maken wanneer u uw nieuwe auto komt ophalen.

 

Na de gratis kennismaking van 12 maanden1 kunt u beslissen om uw abonnement voor OnStar te verlengen.

Voor de Wi-Fi Hotspot kunt u afzonderlijke databundels aanschaffen bij de netwerkaanbieder. Volg hiervoor de instructies op www.opel-onstar.nl

 

Heeft u geen e-mailadres?

Geen probleem: uw Opel dealer kan u helpen om uw registratie ter plekke te regelen. Uw dealer zorgt er dan voor dat u OnStar kunt gebruiken zodra u uw nieuwe Opel komt ophalen.

 

NB: Zonder e-mail account kunt u geen gebruik maken van de Smartphone-app, de maandelijkse e-mail met de voertuigdiagnose en de online-diensten van OnStar, zoals de Wi-Fi Hotspot.

 

1 Met uitzondering van de Wi-Fi Hotspot. Hiervoor geldt een gratis proefperiode van 3 maanden, met een maximaal datagebruik van 3 GB. Na de gratis kennismaking van 12 maanden kunt u uw abonnement op OnStar verlengen. Hiervoor worden kosten in rekening gebracht. Voor de Wi-Fi Hotspot dient u na afloop van de gratis proefperiode databundels te kopen bij de netwerkaanbieder. De gratis proefperiode van OnStar begint bij activering van het OnStar account.