Vorige
 • Opel OnStar -
Volgende

OPEL ONSTAR SERVICES

Opel OnStar - Services: Automatic Crash Response

AUTOMATIC CRASH RESPONSE.

 

Iedereen kan een ongeluk krijgen. Opel OnStar heeft Automatic Crash Response, welke wordt geactiveerd zodra de airbags worden opgeblazen. Een OnStar adviseur zal direct contact met u opnemen. Als u niet reageert, worden onmiddellijk de hulpdiensten ingeschakeld.

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: WiFi Hotspot

WI-FI HOTSPOT.

 

Wi-Fi hotspots zijn onderdeel van ons leven, daarom maakt OnStar een Wi-Fi hotspot van uw auto. Met deze krachtige 4G Wi-Fi hotspot heeft u altijd een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord, vrijwel overal in Europa. Het ondersteunt tot wel 7 apparaten tegelijk. Uw kinderen zullen het ook fantastisch vinden!

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: Smartphone App

SMARTPHONE APP.

 

Met OnStar is er nu een Smartphone app die u met de auto verbindt. Met deze app kunt u gemakkelijk uw auto terugvinden als u niet meer weet waar uw auto geparkeerd staat. De deuren op afstand ver-/ontgrendelen of handige voertuiginformatie zoals bandenspanning en brandstofpeil vinden. Of wat dacht u van op afstand uw navigatie programmeren!

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: Roadside Assistance

24/7 NOODOPROEP.

 

Er kan altijd iets fout gaan onderweg, maar met OnStar is hulp dichtbij. Mocht u, een passagier of een medeweggebruiker iets overkomen, met 1 druk op de knop biedt OnStar hulp. Het systeem werkt zelfs in gebieden met slechte mobiele ontvangst. Dankzij GPS kan de OnStar adviseur de hulpdiensten vertellen waar u bent.

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: 24h Emergency Call

HULP NODIG? OPEL ONSTAR!

 

Heeft u 's nachts autopech en is de batterij van uw mobiele telefoon leeg? Druk op de service-knop om in contact te worden gebracht met de OnStar adviseur. Hij/zij registreert het probleem en zorgt dat er direct professionele pechhulp naar uw locatie wordt gestuurd.

 

 

Opel OnStar - Services: Stolen Vehicle Assistance

HULP BIJ GESTOLEN VOERTUIG.

 

Onze auto’s zijn goed beveiligd, toch kan het helaas gebeuren dat uw auto wordt gestolen. Gelukkig biedt OnStar hulp. Nadat u aangifte heeft gedaan, kan de OnStar adviseur de politie helpen. Dankzij GPS systemen kan de auto getraceerd worden. En als de dief de motor uitschakelt, kan het opnieuw starten van de motor worden verhinderd. Zo kan de dief niet meer verder rijden.

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: Vehicle Diagnostic

 

OnStar kan u maandelijks een mail sturen met voertuiggegevens zoals oliepeil, bandenspanning en andere belangrijke gegevens. Zo kunt u uw auto in goede conditie houden. Brandt er toch een lampje, maar bent u al onderweg? Geen zorgen! Druk op de service knop in de auto. De OnStar adviseur kan op afstand uw auto controleren en aangeven of u een monteur moet inschakelen.

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: Destination Download

BESTEMMING DOWNLOADEN.

 

Heeft u haast of weet u het juiste adres niet? Geen zorgen, want met 1 druk op de knop komt u in contact met de OnStar adviseur. Hij of zij kan uw bestemming opzoeken en het juiste adres op afstand naar uw navigatiessyteem sturen. Zo kunt u uw handen aan het stuur en uw blik op de weg houden. Dit kan ook voor bestemmingen in het buitenland.

 

Bekijk hiernaast de video.

Opel OnStar - Services: Data Privacy

UW PRIVACY.

 

Privacy staat hoog in het vaandel bij Opel Nederland. Om deze reden bent u degene die bepaalt wat Opel OnStar wel en niet kan. Wilt u uw locatie niet met ons delen? Gebruik dan de Privacy knop zodat uw locatie niet meer zichtbaar is.

 

Bekijk hiernaast de video.

 

Opel OnStar - Headline: Configure your Opel with OnStar

STEL UW OPEL SAMEN MET OPEL ONSTAR.

Opel OnStar - Headline: Your connection to OnStar

HOE BEL IK OPEL ONSTAR?

Go to Opel's Vehilce Configurator webpage
Go to Opel's Dealer Locator webpage
Close

Privacy

 • Zodra u zich voor OnStar heeft geregistreerd en geactiveerd, heeft u toegang tot alle OnStar Services.

 

 • Voor de veiligheid vragen sommmige services uw PIN. Bijvoorbeeld voor het op afstand vergrendelen en ontgrendelen van de portieren of bij hulp bij diefstal.1

 

 • Als u uw locatie niet met OnStar wilt delen, drukt u ca. 5 seconden op de Privacy knop. OnStar zal dit verzoek alleen negeren bij een noodsituatie.2

 

 • OnStar zal uw informatie nooit verkopen. Uw informatie wordt uitsluitend verstrekt aan OnStar en de daaraan verbonden of geassocieerde ondernemingen, retailers en bedrijven die namens OnStar werken (geselecteerde derde partijen).

 

 

 

1 Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de portieren is niet beschikbaar op de Opel Meriva. Klik hier voor meer informatie.


2 In gevallen zoals bij een ongeluk of als uw auto is gestolen.

Close

 • Gebruik de Service knop om contact op te nemen met de OnStar adviseur. De adviseur traceert uw locatie en stuurt het gewenste adres naar het Opel navigatiessyteem.

 

 • Bestemming downloaden bespaart u tijd. Bijvoorbeeld om eenvoudig van bestemming te wisselen onderweg.

 

 

 

1 Bestemming  Download is niet beschikbaar voor de Opel ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens zijn vereisten voor deze service. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. Na de gratis proefperiode (exclusief Wi-Fi) kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen, waarna er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Opel OnStar. Het Opel OnStar abonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitvoeringen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Close

PECHHULP

 • Krijgt u pech in een afgelegen gebied? En heeft u slecht bereik met uw mobiele telefoon? Of is de batterij van uw mobiele telefoon bijna leeg? Druk op de service-knop om in contact te komen met de Opel adviseur.1 De adviseur registreert het probleem en helpt u bij het inschakelen van de juiste hulp.

 

 • De adviseur neemt contact op met Opel Assistance en, als uw auto binnen de Opel Assistance dekking en polisvoorwaarden valt, zullen de professionele pechhulp diensten gratis naar uw locatie worden gestuurd.2

 

1 Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. De lange dakantenne, die u bij aanschaf van Opel OnStar krijgt, zorgt voor een sterker signaal dan het signaal van uw telefoon, zelfs als u zich in een gebied bevindt met een slecht bereik. Echter, wanneer er geen bereik is zullen de OnStar diensten mogelijk ook niet beschikbaar zijn. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees hier de FAQ. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

2 Als uw auto buiten de Opel Assistance dekking en polisvoorwaarden valt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor deze service.

Close

24 uurs noodoproep dienst

 • Druk eenvoudig op de SOS knop voor direct contact met een adviseur.

 

 • Afhankelijk van de benodigde hulp, stuurt de adviseur gegevens van uw locatie naar relevante hulpdiensten.

 

 • De OnStar adviseur maakt gebruik van GPS om uw exacte locatie door te geven aan de hulpdiensten, die zo spoedig mogelijk ter plaatse zullen zijn.1

 

 

 

1 De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. De lange dakantenne, die u bij aanschaf van Opel OnStar krijgt, zorgt voor een sterker signaal dan het signaal van uw telefoon, zelfs als u zich in een gebied bevindt met een slecht bereik. Echter, wanneer er geen bereik is zullen de OnStar diensten mogelijk ook niet beschikbaar zijn. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Lees hier de FAQ.

Close

Voertuigdiagnose

 • Systematische voertuigdiagnose houdt u up-to-date over de conditie van uw auto. OnStar kan u maandelijks een mail sturen met gegevens zoals oliepeil, bandenspanning en andere belangrijke gegevens1. Zo kunt u uw auto in goede conditie houden.

 

 • Als u waarschuwingslampjes in het dashboard ziet, druk dan op de Service-knop. De OnStar adviseur kan op afstand uw auto controleren en aangeven of u een monteur moet inschakelen.

 

 • Als u een monteur moet inschakelen, dan stuurt de OnStar adviseur gegevens van de dichtstbijzijnde Opel dealer naar uw navigatiesysteem2.

 

1 Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. Na de gratis proefperiode (exclusief Wi-Fi) kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen, waarna er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Opel OnStar. Het Opel OnStar abonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitvoeringen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.


2 Bestemming Download is niet beschikbaar voor de Opel ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens zijn vereisten voor deze service.

Close

Hulpteam gestolen voertuig

 • Als u uw auto niet kunt vinden, bestaat de kans dat hij is gestolen. OnStar1 kan de politie helpen om uw auto terug te vinden. Als u aangifte heeft gedaan bij de politie, kan de OnStar adviseur de politie helpen bij de zoektocht naar uw auto.

 

 • OnStar lokaliseert uw Opel via GPS en volgt deze route. Zodat uw auto door de politie kan worden gevonden.

 

 • Als de dief de motor uitschakelt, kan de OnStar adviseur het opnieuw starten van de motor verhinderen. Zo kan de dief niet meer verder rijden.

 

1 Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. Na de gratis proefperiode (exclusief Wi-Fi) kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen, waarna er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Opel OnStar. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitvoeringen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Close
Opel OnStar - OnStar knoppen in de auto

De OnStar knoppen in de auto

 

Drie knoppen brengen u in contact met OnStar.

 • De blauwe Service knop verbindt u met een OnStar adviseur- en biedt de gewenste service.
 • Bij een noodgeval, drukt u op de rode SOS knop voor directe hulp. U wordt met spoed verbonden met een OnStar adviseur, die vervolgens direct actie onderneemt.
 • Als u liever niet uw locatie wilt delen, dan drukt u op de zwarte Privacy knop. Dit voorkomt dat OnStar uw auto kan lokaliseren, behalve bij een noodgeval. Bijvoorbeeld als uw auto wordt gestolen of bij een ongeval.Close

myOpel app voor OnStar1

 • Contacteer OnStar vanaf welke plek dan ook.

 

 • De app geeft belangrijke voertuiginformatie zoals bandenspanning en brandstof-en oliepeil- met één druk op de knop waar en wanneer u maar wilt.

 

 • U kunt de portieren automatisch op afstand vergrendelen en ontgrendelen.2

 

 • Of lokaliseer uw auto online als u niet meer weet waar de auto geparkeerd staat.

 

 • En als u dicht genoeg bij uw auto staat, kunt u op afstand de claxon en verlichting bedienen, zodat u de auto gemakkelijker kunt vinden.

 

 • Selecteer een bestemming op uw smartphone en stuur het naar het Opel navigatiesysteem.2,3

 

Om van alle mobiele diensten van OnStar gebruik te maken, dient u de myOpel app te downloaden en te installeren uit de Google Play Store voor mobiele Android toestellen of uit de App Store voor Apple iOS toestellen.

 

 

 

1 Om gebruik te kunnen maken van de myOpel App diensten, dient u OnStar te activeren en zijn deze afhankelijk van de mobiele netwerk dekking en de beschikbaarheid. Algemene voorwaarden zijn van toepassing. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitvoeringen of OnStar pakketten. Klik hier voor meer informatie.

2 Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de portieren is niet beschikbaar op de Opel Meriva.


3 Bestemming Download is niet beschikbaar voor de Opel ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens zijn vereisten voor deze service.

 

Let wel! Zonder een geldig OnStar abonnement, kunt u geen gebruik maken van de OnStar services in de myOpel app.

Close

Deze website (de “Site“) wordt beheerd door General Motors Nederland B.V., Lage Mosten 49-63, 4822 NK Breda ("Opel") en gehost op een server van General Motors Holdings LLC (Michigan, USA). Het geregistreerde kantoor van Adam Opel GmbH is gelegen aan Bahnhofsplatz, 65423 Rüsselsheim am Main, Duitsland.

 

Lees a.u.b. deze bepalingen goed door voordat u deze website gebruikt. Door gebruik te maken van deze website geeft u te kennen deze bepalingen te aanvaarden, ongeacht of u al dan niet besluit zich bij Opel te registreren. Gebruik deze website niet wanneer u deze bepalingen niet aanvaardt.

Algemene voorwaarden van de website

1.Intellectuele eigendom

 

Alle materialen op de website zijn het intellectuele eigendom van Opel. De inhoud mag niet worden gekopieerd of gereproduceerd anders dan noodzakelijk is om deze online te kunnen bekijken. Wel is het toegestaan complete pagina’s van de website af te drukken voor uw persoonlijke gebruik, op voorwaarde dat:

 

(a) de documenten op de website of afbeeldingen daarin op geen enkele manier worden gewijzigd

(b) afbeeldingen op de website nooit afzonderlijk van de bijbehorende tekst worden gebruikt; en

(c) Opel‘s copyright en handelsmerk, of een verwijzing hiernaar, in alle kopieën wordt opgenomen.

 

Onverminderd het bovenstaande zal Opel bezoekers van deze website van tijd tot tijd in de gelegenheid stellen screensavers, wallpaper en andere materialen van de website te downloaden. Voor deze downloads gelden de hier genoemde voorwaarden.

 

Ieder gebruik van gedeelten van de website dat niet in overeenstemming is met de hier genoemde voorwaarden, is verboden. De materialen op deze website zijn in alle stadia van productie zorgvuldig gescand en gecontroleerd. Desalniettemin raadt Opel u aan gebruik te maken van geactualiseerde antivirussoftware.

 

2. Toegankelijkheid

 

Hoewel Opel zich inspant ervoor te zorgen dat de website 24 uur per dag normaal toegankelijk is, kan Opel niet aansprakelijk worden gehouden wanneer de website op enig moment en voor enige tijd niet beschikbaar zou zijn.

 

De website kan tijdelijk en zonder voorafgaande kennisgeving niet beschikbaar zijn als gevolg van een systeemfout, in verband met onderhoud of reparatie, of vanwege redenen die buiten de invloed van Opel vallen.

 

3. Materiaal dat door bezoekers wordt verstrekt

 

Met uitzondering van uw persoonsgegevens, die onder het Privacy & Cookies beleid van Opel vallen, zal al het materiaal dat u naar de website verzendt, beschouwd worden als niet vertrouwelijk en niet vallend onder een intellectueel eigendom. Opel heeft geen enkele verplichting ten aanzien van dit materiaal. Het staat Opel en door Opel aangewezen medewerkers vrij dit materiaal en de hierin opgenomen gegevens, afbeeldingen, geluiden, tekst en overige inhoud te kopiëren, openbaar te maken, te verspreiden, op te nemen en op andere manieren, voor elk gewenst doel, te gebruiken.

 

Het is verboden materiaal naar de website te versturen of op de website te plaatsen

 

(a) dat bedreigend, beledigend, kwetsend, obsceen, onfatsoenlijk, opruiend, aanstootgevend, pornografisch, grof, lasterlijk, godslasterlijk of discriminerend is, aanzet tot geweld of rassenhaat, inbreuk maakt op het vertrouwen of de privacy van een derde, of irritatie of ongemak oproept; of

 

(b) waarvoor u niet over de vereiste toestemming en/of goedkeuring beschikt; of

 

(c) dat deel uitmaakt van gedrag dat kan worden aangemerkt als crimineel, of daartoe aanzet, kan leiden tot wettelijke aansprakelijkheid of in andere zin inbreuk maakt op de wet of de rechten van derden, in ieder land ter wereld; of

 

(d) dat technisch schade kan toebrengen (met inbegrip van maar niet beperkt tot computervirussen, databommen, trojaanse paarden, wormen, schadelijke componenten en andere schadelijke software of gegevens).

 

 

Het is niet toegestaan de website te misbruiken, met inbegrip van maar niet beperkt tot hacking. Opel zal volledige medewerking verlenen aan autoriteiten of juridische instanties die Opel kunnen verzoeken of opdragen om de identiteit te onthullen of medewerking te verlenen aan het lokaliseren van iemand die materiaal naar de website heeft verstuurd zoals in deze paragraaf 4 omschreven.

 

4. Juistheid van de informatie

 

De informatie op deze website is bestemd voor klanten van Opel in Europa. De inhoud van deze website kan per land verschillend zijn. Als gevolg van tussentijdse wijzigingen in het aanbod van voertuigen en de specificaties ervan e.d. is het echter mogelijk dat de afgebeelde producten afwijken van de meest recente uitvoeringen.

 

Opel zal al het redelijke doen om te verzekeren dat de inhoud van deze website juist en actueel is. Opel behoudt zich het recht voor de specificaties van zijn producten, de prijzen, het aabod, de beschikbaarheid en inhoud te allen tijde te wijzigen en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade, in welke vorm dan ook, als gevolg van het vertrouwen op de inhoud van deze website.

 

Het is mogelijk dat een deel van de beschreven of getoonde uitrusting alleen in bepaalde landen of alleen tegen meerprijs leverbaar is. Klanten wordt aangeraden om de actuele specificaties en/of de door hen gewenste eigenschappen van een voertuig met hun Opel Dealer te bespreken.

 

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de uitspraken en voorstellingen op de website en het materiaal op de website wordt "als zodanig" verstrekt, zonder voorbehoud, garanties of andere voorwaarden. Bijgevolg en voor zover wettelijk is toegestaan, biedt Opel de website aan op voorwaarde dat Opel alle verantwoordelijkheden, garanties, bepalingen en andere voorwaarden (inclusief, zonder beperkingen, de voorwaarden die bij wet worden opgelegd), met uitzondering van hetgeen in deze voorwaarden is bepaald, in verband met deze website uitsluit.

 

5. Aansprakelijkheid

 

Opel en haar bestuurders en medewerkers zijn niet aansprakelijk en verantwoordelijk voor enige vorm van verlies of schade die door u of door derden kan worden geleden (inclusief, zonder beperking, iedere vorm van directe, indirecte, strafrechtelijke of bedrijfsschade, derving van inkomsten, winst of goodwill, verlies van gegevens, contracten, geld of schade of verlies dat verband houdt met de onderbreking van bedrijfsactiviteiten), noch voor enig nadeel als gevolg van onachtzaamheid, het onvermogen om deze website te gebruiken of als gevolg van websites die gelinkt zijn aan de website of de materialen op dergelijke websites, inclusief maar niet beperkt tot verlies of schade als gevolg van virussen die uw computerapparatuur, software, gegevens of andere eigendommen kunnen treffen als gevolg van uw bezoek aan of het gebruik van deze website of het downloaden van materiaal van deze website of van enige website die via een link met deze website is verbonden. Niets in deze voorwaarden zal de aansprakelijkheid van Opel uitsluiten of beperken met betrekking tot:

 

(a)de dood of persoonlijk letsel als gevolg van nalatigheid van Opel;

 

(b)bedrog of misleidende voorstellingen;

 

(c)aansprakelijkheid die onder het toepasselijk recht niet kan worden beperkt of uitgesloten.

 

6. Toepasselijk recht en bevoegde rechtbank

 

Alle geschillen in verband met deze website zullen worden beslecht volgens Nederlands recht en kunnen uitsluitend worden voorgelegd aan de bevoegde rechtbank van de vestigingsplaats van Opel.

Close

Wi-Fi Hotspot

 • Profiteer van alle voordelen van een snelle en betrouwbare internet verbinding aan boord.

 

 • Smartphones, laptops en meer – de Wi-Fi hotspot ondersteunt tot zeven apparaten.

 

 • De extra sterke OnStar dakantenne garandeert de beste connectie met high-speed internet services.

 

 • Voor Wi-Fi geldt een gratis proefperiode van 3 maanden of 3 GB (wat eerst wordt bereikt). Na deze proefperiode, kunt u het Wi-Fi Hotspot data pakket apart kopen1. Klik hier voor meer informatie.

 

 

1 Wi-Fi tijdens proefperiode alleen aanwezig als OnStar is geactiveerd. De WiFi verbinding wordt niet geleverd door OnStar. Algemene voorwaarden van de mobiele netwerk operator zijn van toepassing. Kosten zijn van toepassing na de gratis proefperiode. De dekking en beschikbaarheid variëren per locatie en omstandigheden.

Close

Automatic Crash Response

 • Automatic Crash Response wordt geactiveerd op het moment dat de airbags worden opgeblazen

 

 • Het systeem legt tegelijkertijd contact met een speciaal opgeleide OnStar adviseur, die u te woord zal staan via de handsfree luidspreker - zelfs als het incident in het bui-tenland gebeurt wordt u aangesproken in de door u geselecteerde taal. 1

 

 • Op hetzelfde moment worden de essentiële voertuig data gedeeld met het Service Center, inclusief de exacte locatie, rijrichting, kleur van de auto en zelfs de omvang van de schade.

 

 • Afhankelijk van de situatie worden direct hulpverleners ingeschakeld om naar de locatie van het ongeval te komen.

 

Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en be-schikbaarheid. Na een gratis proefperiode van 1 jaar (exclusief Wi-Fi) kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen, waarna er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Opel OnStar. Het Opel OnStar abbonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

 

1 Om uw oproep zo spoedig mogelijk te beantwoorden, kunt u in uitzonderlijke omstandigheden eerst worden verbonden met een Engels sprekende OnStar adviseur.

Close
Opel OnStar - Smartphone App

myOpel App voor Opel OnStar

Met de innovatieve myOpel App voor OnStar1 kunt u:

 

 • Overal contact opnemen met OnStar
 • Belangrijke gegevens van de auto oproepen
 • Op afstand de portieren vergrendelen en ontgrendelen2
 • Auto online lokaliseren
 • Op afstand de claxon en verlichting bedienen als u op zoek bent naar de auto en dichtbij staat
 • Snel bestemmingen downloaden voor het Opel navigatiesysteem23
 • Om van alle myOpel App services voor OnStar4 gebruik te kunnen maken, moet een myOpel account worden aangemaakt bij het registreren.

 

1Om gebruik te kunnen maken van de myOpel App diensten dient u OnStar te activeren en zijn afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk dekking en beschikbaarheid. Na de gratis proefperiode (exclusief Wi-Fi) kunt u ervoor kiezen het abonnement te verlengen, waarna er kosten in rekening worden gebracht voor het gebruik van Opel OnStar. Het Opel OnStar abonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen, uitvoeringen of OnStar pakketten. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
2Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de portieren is niet beschikbaar op de Opel Meriva. Klik hier voor meer informatie.
3Bestemming Download is niet beschikbaar voor de Opel ADAM, Corsa en KARL. Een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens zijn vereisten voor deze service.
4Zonder een geldig OnStar abonnement, kunt u geen gebruik maken van de OnStar services in de myOpel app.

Om de app direct op uw smartphone te downloaden kunt u de Google Play Store of Apple App Store openen en zoekt u naar myOpel.

Close
Opel OnStar - A direct call

OnStar direct bellen

 

Heeft u hulp nodig? Bel eenvoudig OnStar.

 

 • Een speciaal opgeleide adviseur beantwoordt uw vragen- 24/7
 • Als u uw autosleutels kwijt bent of niet zeker weet of de deuren op slot zijn, het OnStar Service Center helpt u verder
 • U kunt bijna overal in Europa contact opnemen met OnStar, de vragen worden in de door u geselecteerde taal beantwoord.1

1 Om uw oproep zo spoedig mogelijk te beantwoorden, kunt u in uitzonderlijke omstandigheden eerst worden verbonden met een Engelssprekende OnStar adviseur.