MyOnStar

HET BESTE VAN ONSTAR.

ZO BLIJFT U PROFITEREN VAN ONSTAR.

Om gebruik te blijven maken van alle voordelen van OnStar, dient u na afloop van de proefperiode een abonnement af te sluiten.1,2 U kunt dit op twee manieren doen:

 

Optie 1: U logt in op MyOpel en gaat naar de OnStar pagina. Klik hier op “OnStar pakketten” om uw abonnement af te sluiten.

 

Optie 2: Druk op de blauwe Service-knop in uw auto om contact op te nemen met een OnStar adviseur. De OnStar adviseur kan u helpen bij het afsluiten van uw OnStar abonnement.

 

De kosten voor uw abonnement bedragen:

Bij een maandabonnement: € 9,95 per maand (incl. BTW)

Bij een jaarabonnement: €99,50 per jaar (incl. BTW).3

 

Let op: voor gebruik van de Wi-Fi Hotspot dient u na afloop van de proefperiode databundels te kopen bij de netwerkaanbieder.4

Kosten

Bij een maandabonnement: € 9,95 per maand (incl. BTW)

Bij een jaarabonnement: €99,50 per jaar (incl. BTW).3

Optie 1

Optie 1: U logt in op MyOpel en gaat naar de OnStar pagina. Klik hier op “OnStar pakketten” om uw abonnement af te sluiten.

Optie 2

Druk op de blauwe Service-knop in uw auto om contact op te nemen met een OnStar adviseur. De OnStar adviseur kan u helpen bij het afsluiten van uw OnStar abonnement.

1 Als u na de proefperiode geen OnStar abonnement koopt, kunt u geen gebruik meer maken van de OnStar diensten en kunt u ook geen gebruik meer maken van OnStar via de myOpel app. 

 

2 De functies van de myOpel app werken alleen als OnStar geactiveerd is en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn.

 

3 De getoonde prijzen gelden bij publicatie van deze website en kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gewijzigd worden.

 

4 Kijk voor meer informatie over de gratis proefperiode voor de Wi-Fi Hotspot bij “Ik wil OnStar”.

BLIJF VERBONDEN.

ZO KOOPT U DATABUNDELS.

Is de gratis proefperiode van de Wi-Fi Hotspot goed bevallen en wilt u nu databundels kopen om de Hotspot te blijven gebruiken?

 

Als u van de Wi-Fi Hotspot wilt blijven profiteren, dan heeft u de mogelijkheid om een account in te stellen bij Vodafone en de databundel te kopen die aansluit bij uw behoeften.

 

Hoe?

 

  • Ga in uw auto zitten en schakel het contact in, zonder te rijden.
  • Sluit uw mobiele apparaat aan op de Wi-Fi Hotspot in uw auto en open een internet browser.
  • Tik een URL in de browser, bijv. http://www.opel.nl (Let op: gebruik alleen een HTTP-based web-adres, geen HTTPS-versie).
  • U wordt automatisch doorgelinkt naar een scherm met instructies. Volg de stappen die hier zijn aangegeven.
  • Stel een account in voor de “Internet in the car” portal van Vodafone.
  • Koop op de portal de databundel.
  • Zodra u een databundel heeft gekocht, kunt u weer profiteren van alle voordelen die de snelle en stabiele internetverbinding in uw auto biedt.

 

Als u eenmaal een account bij Vodafone heeft ingesteld, kunt u in het vervolg eenvoudig nieuwe databundels kopen en uw account via de Vodafone portal beheren.

 

Vodafone biedt u de databundel aan die het beste bij u past²:

 

  • De Vodafone “Dagelijkse bundel“1:

 

De beste keuze voor incidenteel gebruik. Deze bundel biedt voor € 5,- gedurende 24 uur 1 GB data via Vodafone's snelle 4G netwerk.

 

  • De Vodafone "Maandelijkse bundel (28 dagen)“1:

 

Het beste voor regelmatig gebruik, zonder zorgen. Deze bundel biedt gedurende 28 dagen voor € 15,- 3 GB of voor € 25,- 10 GB data via Vodafone's snelle 4G netwerk.

 

1Internet in de auto op Vodafone’s snelle 4G netwerk, in diverse Europese landen zonder extra kosten te gebruiken (zie voor meer informatie http://www.opel.nl/onstar/beschikbaarheid-opel-onstar.html). U heeft altijd volledige controle: de 'Internet in the car' portal houdt u altijd op de hoogte van de hoeveelheid data die u gebruikt heeft.

 

2Als u geen actief OnStar account hebt, kunt u geen Wi-Fi databundel kopen.

 

3De databundel eindigt hetzij wanneer de aangegeven tijdsperiode verloopt of als u de maximale datahoeveelheid gebruikt heeft (afhankelijk van wat als eerste komt).

TOON MEER TOON MINDER

BEHEER UW ONSTAR ACCOUNT.

BEHEER UW ONSTAR ACCOUNT.

INFOTAINMENT.

PERFECT "CONNECTED" !

Is uw auto uitgerust met één van de geavanceerde Opel infotainmentsystemen, waarmee u uw smartphone moeiteloos kunt integreren in uw auto? In de onderstaande informatieve video's ziet u hoe u optimaal van alle mogelijkheden kunt profiteren.

HOW TO - NAVI 900 INTELLILINK.

HOW TO - R 4.0 INTELLILINK.

ZO MAAKT U CONTACT MET ONSTAR.