ONSTAR SERVICES

HOE U VAN ONSTAR GEBRUIK KUNT BLIJVEN MAKEN.

 

U wilt gebruik blijven maken van de OnStar diensten? Voordat de proefperiode afloopt, krijgt u een bericht per mail zodat u zelf kunt beslissen hoe u de OnStar diensten wilt kopen.

DATA KOPEN

ALTIJD VERBONDEN.

 

Heeft u genoten van de gratis Wi-Fi Hotspot proefperiode in uw auto en wilt u blijven profiteren van deze snelle en stabiele internetverbinding onderweg? Maak dan nu een Vodafone account aan! Voordat de proefperiode afloopt, zal u een bericht krijgen met uitleg hoe u data kunt kopen voor Wi-Fi in uw auto. U hoeft voor die tijd geen actie te ondernemen.

Close

ALTIJD VERBONDEN.

Als u van de Wi-Fi Hotspot wilt blijven profiteren, dan heeft u de mogelijkheid om een account in te stellen bij Vodafone en de data bundel te kopen die aansluit bij uw behoeften.


Hoe?
• Ga in uw auto zitten. Zet de motor aan. Zorg dat u niet rijdt.
• Sluit uw mobiele apparaat aan op de Wi-Fi Hotspot in uw auto en open een internet browser
• Tik een URL in de browser, bijv. http://www.opel.nl (Let op: gebruik alleen een HTTP-based web-adres, geen HTTPS versie)
• U wordt automatisch doorgelinkt naar een scherm met instructies. Volg deze stappen.
• Stel een account in voor de “Internet in the car” portal van Vodafone
• Koop op de portal de data bundel
• Zodra u een data bundel heeft gekocht, kunt u weer profiteren van alle voordelen die de snelle en stabiele internetverbinding in uw auto biedt

 

Nadat uw een account heeft ingesteld, kunt u de Wi-Fi data bundel beheren en kopen, eenvoudig via de Vodafone Internet in uw auto portal.

 

Vodafone biedt u de databundel aan die het beste bij u past²:

 

De Vodafone “Dagelijkse bundel“1:

Het beste voor een enkele reis. Deze bundel heeft 1 GB data voor 24 uur op Vodafone's snelle 4G netwerk voor €5 om te surfen, maar ook voor het streamen van muziek en video’s etc.

 

• De Vodafone „Maandelijkse bundel (28 dagen)“1:

Het beste voor regelmatig gebruik, zonder zorgen. Deze bundel heeft 3 GB data voor 28 dagen op Vodafone's snelle 4G netwerk voor €15 of 10 GB data voor €25.

 

1 Internet in de auto op Vodafone’s snelle 4G network. Zonder extra kosten te gebruiken in de grote Europese bestemmingen (Voor meer informatie zie http://www.opel.nl/onstar/beschikbaarheid-opel-onstar.html). Volledige controle, de 'Internet in the car' portal houdt u altijd op de hoogte van de hoeveelheid data die u gebruikt

² Als u geen actief OnStar account hebt, kunt u geen Wi-Fi data bundel kopen.

³ De data bundel eindigt hetzij wanneer de aangegeven tijd period verloopt of u het datavolume zoals aangegeven heeft verbruikt, dat wat het eerst komt.

 

 

 

 

Close

Hoe u van OnStar gebruik kunt blijven maken.

Optie 1: U logt in op MyOpel en gaat vervolgens naar de OnStar portal en vervolgens naar “OnStar pakketten” om de OnStar diensten te kopen.

 

Optie 2: Druk op de blauwe Service Button in uw auto om met een OnStar adviseur in contact te komen. De OnStar adviseur kan u helpen bij het bestellen van de OnStar diensten.

 

Wat gaat het kosten na de proefperiode?
Na afloop van de gratis proefperiode zal u geïnformeerd worden en kunt u één van de volgende pakketten aankopen. Alle bedragen zijn inclusief BTW.

 

OnStar diensten           
€ 9,95 per maand           

€ 99,50 per jaar   

 

1 Als u na de proefperiode geen OnStar abonnement koopt, zal u geen gebruik meer kunnen maken van de OnStar diensten en geen toegang meer hebben tot de OnStar features in de myOpel app. Zelfs zonder een actief OnStar abonnement, krijgt u de maandelijkse voertuigdiagnose email voor 4 jaar, als u geen opt-out heeft geactiveerd.
2 Om gebruik te kunnen maken van de diensten van Opel OnStar dient u Opel OnStar te activeren. De beschikbaarheid van Opel OnStar is afhankelijk van de mobiele netwerk & GPS dekking en beschikbaarheid. Na de gratis proefperiode, worden er kosten in rekening gebracht. Het Opel OnStar abbonnement kan afwijken van de diensten van de proefperiode. Sommige diensten zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of uitvoeringen. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.
3 Als uw auto binnen de Opel Roadside Assistance dekking en polisvoorwaarden valt, kan OnStar de professionele pechhulp diensten gratis naar uw locatie sturen. Als uw auto buiten de de Opel Roadside Assistance dekking en polisvoorwaarden valt, kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor deze service.
4 Ga voor informatie over de gratis proefperiode voor de Wi-Fi hotspot naar ‘Hoe kan ik Opel On-Star krijgen?’ op de website.