De kortste weg - bestemming downloaden

  • Waar wilt u naartoe? Druk op de blauwe Service-knop en vertel het aan de OnStar adviseur. De OnStar adviseur zoekt het adres van uw bestemming en kan dit direct naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen. Zo kunt u verder rijden, zonder afgeleid te worden van de weg.
  • Gemakkelijk en veilig: Dankzij Bestemming downloaden van OnStar kunt u tijdens het rijden zonder problemen uw bestemming veranderen.

 

1 Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist. De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.