Alles onder controle – de myOpel smartphone-app

De innovatieve myOpel smartphone-app biedt ongeëvenaard gemak1.

  • Op uw mobiele telefoon inzicht in de belangrijkste gegevens van uw auto, zoals de bandenspanning en olie- en brandstofpeil. Met één druk op de knop, ook als u niet in de buurt van uw auto bent.
  • Vergeten uw auto af te sluiten? Geen probleem: uw kunt de deuren vergrendelen en ontgrendelen via uw smartphone.2
  • Weet u niet meer waar u uw auto geparkeerd heeft? Met de app ziet u op de kaart precies waar hij staat.
  • Laat uw lichten knipperen of bedien de claxon; dan ziet en hoort u waar uw auto geparkeerd staat.
  • Vind op uw smartphone uw bestemming en stuur het adres direct naar het ingebouwde Opel navigatiesysteem.3
  • Om gebruik te maken van alle mobiele diensten van OnStar, hoeft u alleen de myOpel app te downloaden en installeren. Voor Android-toestellen vindt u de app in de Google Play Store, voor Apple iOS-toestellen in de App Store.

Heeft u uw smartphone met de myOpel app voor OnStar niet bij de hand, dan kunt u ook contact opnemen met OnStar. De OnStar adviseur zal voor de veiligheid uw PIN-code vragen en kan vervolgens de deuren op afstand vergrendelen of ontgrendelen, en u vertellen waar uw auto staat. Dit is ook handig als u per ongeluk uw sleutels en smartphone in de auto heeft laten liggen.

 

1 De functies van de myOpel app werken alleen als OnStar geactiveerd is en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Klik hier voor meer informatie.

2 Het op afstand automatisch vergrendelen en ontgrendelen van de deuren is niet beschikbaar voor de Opel Meriva. Klik hier voor meer informatie.

Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist.