Pech onderweg? OnStar helpt!

Heeft u pech in een onbekend gebied en heeft uw mobiele telefoon geen bereik of is de batterij leeg? Geen nood! Druk gewoon op de Service-knop om contact op te nemen met de OnStar adviseur.1 De adviseur luistert wat het probleem is en helpt u verder. Als het nodig is, stuurt de OnStar adviseur een professionele pechhulpdienst naar uw locatie.2

 

1 De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

2 Wordt uw auto gedekt door Opel Assistance (Plus), dan komt deze dienst u kosteloos te hulp (afhankelijk van de dekking). In andere gevallen kan de pechhulpdienst kosten voor de geleverde diensten in rekening brengen.