Contents inside this Slide Collection are only authorable inside of this page.

You must add a Slide component for each slide that you want within a Multimedia Scroller on this template first.

After adding a Slide component, you can then add additional components to the parsys of the Slide component.


BOEK HANDSFREE EEN HOTEL.

Plotseling andere plannen? Of uw rit is langer dan verwacht? Druk op de blauwe Service-knop en vraag de OnStar adviseur om een hotel voor u te boeken.

 

Een persoonlijke assistent kan goed van pas komen. OnStar kan u onderweg met veel dingen helpen, bijvoorbeeld met het boeken van een hotel1:

 

  • De OnStar adviseur kan een hotelkamer voor u zoeken, vergelijken en boeken (via booking.com).
  • U hoeft alleen mondeling de keuze van de kamer te bevestigen en de gegevens van uw creditcard door te geven.
  • De OnStar adviseur kan zelfs het adres van het hotel direct naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen.
  • Wilt u uw reservering veranderen? Ook dat is eenvoudig. U geeft het reserveringsnummer en uw e-mailadres door aan de OnStar adviseur en het wordt voor u geregeld.

 

1De OnStar adviseur kan een hotelkamer voor u boeken via booking.com. Uw gegevens en voorkeuren worden door de OnStar adviseur rechtstreeks aan booking.com verstrekt. De voorwaarden en het privacybeleid van booking.com zijn van toepassing; deze vindt u op www.booking.com. U ontvangt van booking.com via e-mail een bevestiging van uw reservering. Als u niet wilt dat booking.com uw persoonlijke gegevens ontvangt, dient u geen gebruik te maken van deze dienst. OnStar assisteert slechts bij het maken van de hotelboeking en is niet verantwoordelijk voor de dienstverlening van booking.com en het geboekte hotel. Voor deze dienst zijn een e-mail adres en geldige creditcard vereist.

TOON MEER TOON MINDER

OVERAL EEN PARKEERPLAATS VINDEN.

Nooit meer eindeloos door de stad rijden, op zoek naar een parkeerterrein of -garage. Eén druk op de knop en de OnStar adviseur helpt u.1

 

De OnStar adviseur vindt via Parkopedia.com een parkeerterrein of -garage voor u en kan u alles vertellen over het aantal vrije plaatsen, de openingstijden en de kosten.1 De adviseur kan zelfs het adres naar uw navigatiesysteem sturen, zodat u er moeiteloos naartoe rijdt.

 

1Alleen voor parkeerterreinen en -garages die zijn opgenomen in Parkopedia.com. De beschikbaarheidsinformatie geldt op het moment van contact met OnStar.

TOON MEER TOON MINDER

U WEET ALTIJD WAAR U AAN TOE BENT.

U kunt niet in uw motor kijken, maar OnStar wel! Als er een waarschuwingslampje gaat branden en u weet niet wat u moet doen, vraagt u het gewoon aan OnStar.

Dankzij systematische voertuigdiagnose weet u altijd precies hoe het met de systemen in uw auto gesteld is, zodat u als het nodig is, op tijd maatregelen kunt nemen.1

 

  • U kunt automatisch een waarschuwing ontvangen als er iets niet in orde is. Zodra OnStar bijvoorbeeld signaleert dat de spanning in één van de banden te laag is, wordt u automatisch op de hoogte gebracht, of u nu wel of niet in uw auto zit. Daarnaast ontvangt u maandelijks een e-mail met de belangrijkste diagnosegegevens. Dit omvat gegevens zoals de levensduur van de olie en de bandenspanning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

 

  • Brandt er een lampje op het dashboard en weet u niet wat u moet doen? U hoeft alleen op de blauwe Service-knop te drukken om de OnStar adviseur om raad te vragen. Met behulp van directe diagnose via OnStar kan de adviseur vaststellen of er een defect is en u vertellen hoe urgent het is om dit in de Opel werkplaats te laten verhelpen.

 

  • Moet uw auto naar de garage? De OnStar adviseur kan u vertellen of dit echt nodig is en het adres van de dichtstbijzijnde Opel dealer naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen.2

 

1De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

 

2Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist.

TOON MEER TOON MINDER

ALTIJD MOEITELOOS NAAR UW BESTEMMING.

Op zoek naar een bepaald restaurant of het dichtstbijzijnde tankstation? De OnStar adviseur kan het adres naar uw navigatiesysteem sturen, zodat u er direct naartoe kunt rijden.1

 

  • Waar wilt u naartoe? Druk op de blauwe Service-knop en vertel het aan de OnStar adviseur. De OnStar adviseur zoekt het adres van uw bestemming en kan dit direct naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen. Zo kunt u verder rijden, zonder afgeleid te worden van de weg.1

 

  • Gemakkelijk en veilig: Dankzij Bestemming downloaden van OnStar kunt u tijdens het rijden zonder problemen uw bestemming veranderen.

 

1Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist. De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

TOON MEER TOON MINDER