Geen nare verrassingen- Voertuigdiagnose

Dankzij systematische voertuigdiagnose weet u altijd precies hoe het met de systemen in uw auto gesteld is, zodat u als het nodig is, op tijd maatregelen kunt nemen.

 

  • U kunt automatisch een waarschuwing ontvangen als er iets niet in orde is. Zodra OnStar bijvoorbeeld signaleert dat de spanning in één van de banden te laag is, wordt u automatisch op de hoogte gebracht, of u nu wel of niet in uw auto zit. Daarnaast ontvangt u maandelijks een e-mail met de belangrijkste diagnosegegevens. Dit omvat gegevens zoals de levensduur van de olie en de bandenspanning, zodat u precies weet waar u aan toe bent.
  • Brandt er een lampje op het dashboard en weet u niet wat u moet doen? U hoeft alleen op de blauwe Service-knop te drukken om de OnStar adviseur om raad te vragen. Met behulp van directe diagnose via OnStar kan de adviseur vaststellen of er een defect is en u vertellen hoe urgent het is om dit in de Opel werkplaats te laten verhelpen.
  • Moet uw auto naar de garage? De OnStar adviseur kan u vertellen of dit echt nodig is en het adres van de dichtstbijzijnde Opel dealer naar uw ingebouwde Opel navigatiesysteem sturen.

 

1De OnStar diensten zijn alleen beschikbaar na activering van uw account en zijn afhankelijk van de beschikbaarheid en de dekking van het mobiele netwerk en gps-gegevens. Na afloop van de gratis kennismakingsperiode worden kosten in rekening gebracht. De diensten in het aangeschafte OnStar pakket kunnen verschillen van de diensten tijdens de gratis proefperiode. Het is mogelijk dat sommige functies voor bepaalde modellen of uitrustingsniveaus niet beschikbaar zijn. Voor het gebruik van OnStar gelden algemene voorwaarden.

 

2Voor het downloaden van de bestemming zijn een geïntegreerd Opel navigatiesysteem en kaartgegevens vereist.