Opel, Combo, Exterior, Side View

COMBO: OVERTUIGENDE VOORDELEN.

Ongekend veelzijdig, tot 3,9m3 laadruimte1, efficiënte motoren en geavanceerde assistentiesystemen: de nieuwe Combo biedt alles om uw bedrijf uitstekend vooruit te helpen. De nieuwe Combo staat vanaf dit najaar bij uw Opel dealer.

1 Laadruimte van de Combo met lange wielbasis; de Combo met standaard wielbasis heeft een laadruimte tot 3,3m3.

Blijf op de hoogte van de nieuwe Combo
Opel, Combo, Rear View, Cargo Space

OP ELKE OPDRACHT VOORBEREID.

Wat u ook wilt meenemen: de Combo maakt het u gemakkelijk. Dankzij een laadvermogen tot 1000 kg en schuifdeuren. Zo neemt u gemakkelijk al uw spullen mee.


Laadlengte tot 1871 mm in de Combo met standaard wielbasis, of 2167 mm in de Combo met lange wielbasis.

Opel, Combo, Interior

INNOVATIEF INGERICHT.

Het moderne interieur van de Combo is voorzien van tot 15 praktische opbergvakken en een 8-inch touchscreen1. Dankzij de hoge zitpositie heeft u uitstekend zicht op de weg.

 

1 Optie

Opel, Combo, Exterior, Automatic Emergency Braking

GEAVANCEERDE VEILIGHEID.

De bestuurder, passagiers en lading van de Combo worden beschermd door tot 18 doordachte assistentie- en veiligheidssystemen, zoals de automatische noodrem-assistent1,2, Advanced Cruise Control2 en vermoeidheidsassistent2.

Close

GEAVANCEERDE VEILIGHEID.

1 De automatische noodrem-assistent is actief bij een snelheid tussen 5 en 85 km/u. Om de impactsnelheid van een aanrijding te verminderen, remt het systeem de auto tussen 5 en 30 km/u af met een remkracht van 0,9 g. Bij 30 tot 85 km/u wordt de snelheid met maximaal 22 km/u verminderd. Bij een hogere snelheid dient de bestuurder zelf te remmen om voldoende snelheid te minderen. De snelheidsmarges waarbinnen de noodrem-assistent in werking treedt, zijn afhankelijk van het opgemerkte obstakel (een bewegend obstakel van 5 tot 85 km/u; een stilstaand obstakel van 5 tot 80 km/u; een voetganger van 5 tot 60 km/u). Het systeem kan door de bestuurder op elk moment uitgeschakeld worden.


2 Optie