Vorige
 • Combo

  Opel Combo Cargo Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Alleen uit voorraad

  Een laadvermogen tot één ton, een laadruimte met een inhoud tot 5,0 m3, twee lengtes, twee dakhoogtes: dat maakt de Opel Combo Gesloten Bestel tot een bijzonder geliefde bestelauto.

 • Vivaro

  Opel Vivaro Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  V.a.
  € 18.699,00

  Het design van de Opel Vivaro maakt in één oogopslag duidelijk dat dit een bedrijfswagen is waarop u in elke situatie kunt rekenen. De Vivaro is de ideale bedrijfswagen en gemaakt om elke klus te klaren!

 • MOVANO

  Opel Movano Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  V.a.
  € 22.199,00

  Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.

Volgende

  OPEL BEDRIJFSWAGENS.

  Wat uw bedrijf ook doet, u wilt kunnen vertrouwen op een bedrijfswagen die dag in dag uit voor u klaarstaat. Een wagen die efficiënt is en u helpt uw bedrijfskosten laag te houden. Het aanbod Opel Bedrijfswagens voldoet aan die eisen. Ook bieden we een ruim aanbod accessoires, zodat u uw bedrijfswagen nóg beter aan uw wensen kunt aanpassen.

  Opel Combo
  De Opel Combo vindt met zijn compacte buitenafmetingen overal zijn weg, ook in het drukke stadsverkeer. Zijn cabine is comfortabel ingericht en zijn laadruimte is verrassend groot. Hij neemt moeiteloos tot een ton aan lading mee, die dankzij een stevige tussenwand veilig van de inzittenden gescheiden is.

   

  Opel Vivaro
  De Opel Vivaro is er volledig op gericht om dag in dag uit veel werk voor u te verzetten. Hij heeft niet alleen een comfortabele cabine en een ruime laadruimte, maar is ook bijzonder representatief en betrouwbaar. Talloze technische verbeteringen zorgen dat hij in alle opzichten fenomenale prestaties levert én hij springt zuinig om met brandstof.

   

  Opel Movano
  Voor de Opel Movano is 'No Job Too Big'. Met zijn 4 lengtes, 3 hoogtes, voor- en achterwielaandrijving, een maximaal toelaatbaar gewicht (GVW) van maximaal 4,5 ton, enkel- en dubbellucht is de Opel Movano uitermate geschikt om alle beladingen te vervoeren.


  Het modellenaanbod strekt zich uit van gesloten bestelwagens met enkele of dubbele cabine tot chassis-cabines en speciale uitvoeringen waarvan een groot deel af-fabriek geleverd kan worden.

  Combo

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Alleen uit voorraad

  Vivaro

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  V.a.
  € 18.699,00

  MOVANO

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  V.a.
  € 22.199,00