Vorige
 • Insignia Sports Tourer

  New Opel Insignia Country Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 32.849,00

  De nieuwe Opel Insignia Sports Tourer combineert hoogwaardige innovaties en een adembenemend design met een zee van ruimte en ongekende veelzijdigheid.

 • Astra Sports Tourer

  Opel Astra Sports Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 25.249,00

  De nieuwe astra Sports Tourer combineert een atletische uitstraling met een veelzijdig karakter en hoge prestaties. met een royale bagageruimte en dezelfde hoogwaardige techniek als de 5-deurs astra staat ook de Sports Tourer aan de top van zijn klasse.

Volgende

  STATIONWAGONS.

  De stationwagons van Opel zijn veel meer dan ruime, praktische auto’s. Ze bieden een ongekend hoog niveau van luxe en kwaliteit. Ondanks hun royale afmetingen zijn ze opvallend wendbaar en ook hun brandstofverbruik is lager dan u van zo’n grote auto verwacht zou hebben. 

   

  De stationwagon modellen van Opel zijn de Astra Sports Tourer en de nieuwe Insignia Sports Tourer.


  Nieuwe Insignia Sports Tourer

  De nieuwe Insignia Sports Tourer is aanzienlijk ruimer en lichter dan zijn voorganger, biedt geavanceerde technologie op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit, terwijl het nieuwe AWD-systeem met torque vectoring de dynamische rijkwaliteiten naar een nog hoger niveau tilt.

   

  Astra Sports Tourer
  De Astra Sports Tourer combineert een atletische uitstraling met een veelzijdig karakter en hoge prestaties. Ook als het om veelzijdigheid en ruimte gaat, is de Astra Sports Tourer niet te kloppen. Zijn grote bagageruimte (540-1630 liter) en optionele verwarmbare achterbank bieden ongeëvenaard veel gemak en comfort in het dagelijks leven.


  Op zoek naar een auto met vijf zitplaatsen met compactere buitenafmetingen? Kijk dan eens naar het aanbod van Opel gezinsauto’s.

  Insignia Sports Tourer

  Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 32.849,00

  Astra Sports Tourer

  Astra Sports Tourer Deze afbeelding kan optionele uitrusting tegen meerprijs bevatten. Prijzen zijn consumentenadviesprijzen incl. afleverkosten.
  Consumentenprijs vanaf:
  € 25.249,00