X-range

DE CROSSOVER-MODELLEN VAN OPEL.

Een enorme veelzijdigheid, avontuurlijk design, uitstekende rij-eigenschappen én innovatieve assistentiesystemen kenmerken de crossover-modellen van Opel. Ontdek welke het beste bij u past.

Opel Crossland X, Exterior, Front View

CROSSLAND X.

De Crossland X is de praktische, veelzijdige crossover met toonaangevende innovaties, die perfect is afgestemd op uw actieve leven. In de stad en daarbuiten.

Opel, Grandland X, Exterior, Front View

GRANDLAND X.

Dé atletische crossover met een sportief karakter, dynamisch design, efficiënte techniek en baanbrekende innovaties. Ongekend uitdagend!

Opel Mokka X, Exterior, Side View

MOKKA X.

In de stad, op de snelweg en op onverhard terrein: met zijn opvallende design, baanbrekende technologie en avontuurlijke karakter gooit de Mokka X overal hoge ogen.

Opel Karl Rocks, Exterior, Front View

INSIGNIA COUNTRY TOURER.

De Insignia Country Tourer met zijn stoere design is perfect uitgerust voor alles wat u wilt ondernemen. Hij combineert veelzijdigheid en kracht met luxe en comfort. Het beste van twee werelden!

Opel Adam, Rocks, Exterior, Front View

ADAM ROCKS.

De compacte, eigenwijze stads-crossover van Opel met canvas Swing Top-dak en talloze stylingdetails die zijn stoere karakter benadrukken. Dat staat garant voor een enorme dosis rijplezier.

Opel Karl Rocks, Exterior, Front View

KARL ROCKS.

De wendbare en stoere KARL ROCKS Online Edition combineert hoogwaardige technologie met praktische details en slim ruimtegebruik. Dat maakt hem de ideale crossover voor jonge gezinnen.

TYPE MODELLEN.

CROSSOVERS: WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Waarom worden crossovers (ook wel SUV's genoemd) over de hele wereld steeds populairder? Wat maakt dit type auto's zo geliefd? Lees alles over het succes van de crossover.

ALLE TYPEN: VAN STADS-CROSSOVER TOT 4X4.

Wat is voor u het belangrijkste? Stoere looks, een krachtige motor, een 4x4-onderstel? Lees hier alles over de verschillende typen crossovers en de kenmerken ervan.

Vorige
Volgende

LIFESTYLE.

CROSSOVER: VAN MACHO NAAR ACTIEVE GEZINSAUTO.

Een crossover is tegenwoordig veel meer dan alleen een stoer statussymbool. Het zijn vooral de ruimte, flexibiliteit en stijl die hem bij actieve gezinnen zo populair maken.

CROSSOVER: ZORGELOOS EN AVONTUURLIJK.

Op mannen én vrouwen, jong én oud, oefenen crossovers een enorme aantrekkingskracht uit. Waarom? Omdat hun avontuurlijke karakter perfect aansluit bij een moderne, actieve levensstijl.

RIJPLEZIER.

  • Opel Mokka X, Side View

    DE OPWINDENDE KRACHT VAN 4X4.

    Het echte avontuur ligt buiten de gebaande paden. Dankzij krachtige 4-wielaandrijving en een hoge bodemvrijheid voelen crossovers zich op ruig terrein uitstekend in hun element.