Opel Combo - Overview
V.a.
€ 9.999,00 *

* De hierboven genoemde bedragen zijn exclusief BTW/BPM.

DE OPEL COMBO.

Compact, ruim en veelzijdig.

Welke zakelijke plannen u ook heeft, de Opel Combo heeft er de ruimte voor. Dankzij zijn extra brede schuif- en achterdeuren neemt u alles en iedereen met gemak mee. De Combo heeft een laadvermogen van bijna een ton!

Ook biedt de Combo talloze praktische systemen en geavanceerde veiligheidssystemen. En hij is ook nog eens ontzettend zuinig met zijn lage brandstofverbruik, lage onderhoudskosten en goede restwaarde.


OPEL BEDRIJFSWAGENS ACTIEMAAND
Stap nu in een nieuwe Opel Combo vanaf €275,- per maand met onze Geen Gedoe lease! Een full-operational premium lease inclusief diverse upgrades en zonder gedoe. Lees hier verder.

 

Geen Gedoe Lease

Geen Gedoe Lease

Speciaal leasepakket voor echte ondernemers met gratis upgrades en zonder gedoe!

Lees meer
Opel Bedrijfswagens

Tijdelijk met gratis ombouw

Profiteer van een gratis ombouw én 5 jaar 0% rente op uw zakelijke financiering.

Lees meer

Vergroten

5 m3 en bijna 1 ton laadvermogen

De ruime laadruimte van de compacte Opel Combo is uitstekend toegankelijk. Met een laadvermogen van bijna 1 ton en een maximale inhoud van 5,0 m³ heeft hij een ruime voorsprong op andere bestelauto's in dit segment. Hij is ingesteld op alle dagelijkse transportbehoeften en heeft daarnaast genoeg reserves voor als u eens extra ruimte nodig heeft.


Vergroten

Lang leve het gemak

Gemakkelijk laden en lossen, een toonbeeld van flexibiliteit en veelzijdigheid, keuze uit diverse carrosserievarianten en een groot aantal praktische extra’s: de Opel Combo is in alle opzichten een multi-talent.


Vergroten

Overal op berekend

De Opel Combo houdt optimaal rekening met zijn lading, zijn inzittenden en andere weggebruikers. Dat is voor iedereen een geruststellend gevoel.
Vergroten

Een schitterende combinatie

De Opel Combo is tegelijk robuust én elegant. Een functioneel design met een onweerstaanbare uitstraling.


Vergroten

Lange afstanden en een zuinig verbruik

Spaarzaam met brandstof, lange service-intervals en een lange garantie tegen doorroesten: de Opel Combo houdt de gebruikskosten binnen de perken.


Vergroten

De Opel Combo - varianten

De Opel Combo is standaard al zeer royaal uitgerust en past zich moeiteloos aan de speciale behoeften van uw bedrijf aan. U heeft de keuze uit een groot assortiment comfortabele extra’s en infotainmentsystemen, die stuk voor stuk perfect bij uw Combo passen. Daarnaast de keuze tussen een standaard of hoog dak, lange of korte wielbasis, deuren met of zonder ramen, standaard of verhoogd laadvermogen.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Combo.


Opel Combo - Combo Tour
Combo Tour