Opel Astra notchback - Overview

Downloads

De OPEL ASTRA.

Elegante vierdeurs met sportief karakter.

De nieuwe Astra rijdt even dynamisch als hij eruit ziet. Dankzij een fantastisch weggevoel en een sportieve ophanging krijgt u een natuurgetrouwe feedback over wat er zich onder de wielen afspeelt. Voeg daar nog de vinnige en efficiënte motoren aan toe en het resultaat is een sensationele rijervaring.

 

Ontdek de fantastische eigenschappen van de Opel Astra. Bekijk de ruime kofferbak en verbaas u over de comfortabele zitpositie achterin. En met zijn dynamische uitstraling en elegante contouren trekt de Astra 4-deurs overal direct de aandacht. Zijn stijlvolle interieur is gericht op maximaal comfort.


1000 euro cashback

Een eerlijke deal

€1.000 cash back van Opel Nederland bovenop de deal bij de Opel dealer.

Lees meer
Vergroten

Gestroomlijnd, sportief en elegant

Ontdek het indrukwekkende design van de Opel Astra 4-deurs – een auto die al zijn concurrenten mijlenver achter zich laat.


Vergroten

Baanbrekend comfort

Ook het interieur van de Opel Astra 4-deurs is bijzonder aantrekkelijk. De stijlvolle, ergonomische inrichting van het dashboard, dat om de bestuurder heen gebouwd is, gaat samen met royaal comfort voor maximaal vijf inzittenden en ingenieuze opbergmogelijkheden.


Vergroten

Uitzonderlijke rijprestaties

Toonaangevende technologie maakt rijden in de Opel Astra 4-deurs ontspannen, comfortabel en veilig. Het geavanceerde onderstel staat garant voor superieure rijprestaties.


Vergroten

Sterke prestaties

De motoren voor de Opel Astra 4-deurs vallen op door hun combinatie van efficiënte kracht en een zuinig verbruik. U heeft de keuze uit een groot aanbod van benzine- en dieselmotoren.


Vergroten

Omringd door veiligheid

De Opel Astra 4-deurs is voorzien van de geavanceerde actieve en passieve veiligheidssystemen die samen Opel Safetec® vormen. Daarmee biedt deze stijlvolle Astra een toonaangevend veiligheidsniveau.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Astra 4-deurs.