Opel Corsa 5-door - Overview

Downloads

DE OPEL CORSA.

CORSA. MEER RIJPLEZIER.

De Opel Corsa is nu aantrekkelijker dan ooit! Zowel de prestaties van de auto als het design zijn geroemd. Rijden in de Opel Corsa is een genot; elke keer zult u weer verrast zijn door de uitstekende wegligging en het hoge comfortniveau. U kunt nu instappen in een luxe Corsa die helemaal is ingericht naar uw persoonlijke wensen. Geniet van de uiterst complete standaarduitrusting van de Corsa BlitZ aangevuld met het gemak van een 5-deurs. Daarmee heeft u nog meer bewegingsruimte in de rijkst uitgevoerde Corsa ooit. Samen met de Duitse kwaliteit en de befaamde betrouwbaarheid van Opel bent u verzekerd van jarenlang ongekend rijplezier.

Accessoires

Vergroten

Elegante ruimtelijkheid

In de Opel Corsa 5-deurs gaat een vrolijk, energiek design samen met een zee van ruimte. Als 5-deurs is hij de ideale auto voor jonge gezinnen - en voor iedereen die zich jong voelt.


Vergroten

Individueel comfort

Comfort heeft niets te maken met afmeting. De Opel Corsa biedt een verrassend compleet pakket opties om het comfort helemaal op jouw wensen af te stemmen.


Vergroten

Dynamische wendbaarheid.

Zowel in het hectische stadsverkeer als op de snelweg geniet je van de superieure rij-eigenschappen.


Vergroten

Zuinige en schone motoren

De benzine-, diesel- en LPG-motoren die leverbaar zijn voor de Opel Corsa, bewijzen dat hoge prestaties prima samengaan met een zuinig brandstofverbruik en een lage uitstoot.


Vergroten

Veiligheid voorop

Hoe graag je ook auto rijdt, je geniet pas echt als je zeker weet dat je optimaal beschermd bent.


Voor wie meer wil
Voor wie meer wil

Meer informatie over de Opel Corsa.

  • Accessoires
  • Galerij & downloads
  • Specificaties

Accessoires