Opel Vivaro - Uitrustingsniveaus
Opel Vivaro - We Recommend

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto's. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
Opel Vivaro - Good to Know

Handige links

  • Opel Financierng en Leasing
  • Opel Service

Opel Vivaro: accessoires.

De Opel Vivaro Combi is standaard al bijzonder royaal uitgerust, terwijl diverse opties uitstekende mogelijkheden bieden om hem op uw behoeften af te stemmen. Om zijn praktische gemak en uw comfort nóg meer te vergroten, biedt Opel een ruime keuze uit originele Opel accessoires.

 

Ga voor een volledig overzicht van alle beschikbare accessoires naar uw Opel bedrijfswagendealer of kijk in de online accessoiresbrochure.

Vergroten

Comfort en verzorging

Om te zorgen dat het u in de Vivaro aan niets ontbreekt en dat u het interieur ook bij intensief gebruik "als nieuw" kunt houden, biedt Opel een uitgebreid assortiment originele Opel accessoires. Van vloermatten tot stoelhoezen en van trekhaken tot spatlappen, plus een volledig aanbod van praktische daksystemen en ladders.


Vergroten

Infotainment

Om onderweg goed op de hoogte te blijven en contact te houden met de zaak, klanten of familie biedt de Vivaro de keuze uit diverse geavanceerde, gebruiksvriendelijke infotainmentsystemen.


Vergroten

Veiligheid en bescherming

Accessoires die uw veiligheid vergroten en u helpen uw Vivaro langdurig mooi te houden. Van parkeersensoren tot een achteruitrijcamera, van beschermingspanelen tot kinderzitjes.


Vergroten

Styling

De Opel Vivaro trekt met zijn verzorgde uiterlijk overal de aandacht en versterkt het imago van uw bedrijf. Wilt u nog meer? Kijk dan eens naar deze styling-accessoires, zoals dorpellijsten en spiegelbehuizing in kleur.


Vergroten

Transport- en draagsystemen

Om de capaciteiten van de Vivaro nog te vergroten, biedt Opel diverse transport- en draagsystemen aan, die op maat gemaakt zijn voor de Vivaro. Zoals dakdragersystemen en ladders, of trekhaken. Een deel van deze hoogwaardige accessoires wordt geleverd door onze partner Thule, de marktleider op het gebied van transportsystemen.


Vergroten

Velgen

Opel biedt voor de Vivaro de keuze uit diverse stijlvolle velgen, waarmee hij nóg beter voor de dag komt.