Opel Vivaro - Comfort en veelzijdigheid
Opel Vivaro - Ons advies

Proefrit

Een proefrit zegt meer dan duizend foto's. Via het proefritformulier kunt u een afspraak maken.

Maak een afspraak
Opel Vivaro - Goed om te weten

Handige links

  • Opel Financiering en Leasing
  • Opel Service

RUIM, COMFORTABEL EN ERGONOMISCH.

Met 9 comfortabele zitplaatsen en een flexibele bagageruimte is de Opel Vivaro Combi erop gericht personenvervoer van een ongekend hoog niveau te bieden.

Vergroten

Ergonomische bestuurdersplaats

Alles is erop gericht het de bestuurder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Van de hoge positie van de tegen het dashboard aan geplaatste schakelpook en een nieuw in hoogte en diepte verstelbaar stuurwiel, met bedieningsknoppen voor het infotainmentsysteem, tot de 6-voudig verstelbare bestuurdersstoel met armsteun en lendensteun en de uitstekend afleesbare instrumenten.


Vergroten

Ruime opbergmogelijkheden

Royale open en gesloten opbergvakken in het dashboard en handig geplaatste bekerhouders zorgen ervoor dat u alles wat u onderweg nodig heeft, bij de hand kunt houden.


Vergroten

Meer zitplaatsen of meer bagageruimte?

Met 9 comfortabele zitplaatsen en flexibel in te delen bagageruimte is de Opel Vivaro Combi perfect als pendelbus of om uw werkploegen naar projecten te rijden. Daarnaast is hij ook uittekend inzetbaar voor bijvoorbeeld sportteams. De bagageruimte van 1,8 m3 is bovendien eenvoudig uit te breiden tot maximaal 6 m3, door de derde zitrij neer te klappen en de 2e en/of 3e rij te verwijderen.


Vergroten

Gemaakt om zaken te doen

De 2-zits passagiersbank op de 1e rij van de Vivaro Combi is voorzien van een praktische opbergbak onder de zitting. Bijzonder handig voor wie op de 1e rij wil werken of met de buitenwereld wil communiceren zijn het dockingstation voor een smartphone en een tablet-houder boven op het dashboard.


Vergroten

Audio en navigatie

De Vivaro Combi biedt de keuze uit een aantal veelzijdige infotainmentsystemen. R16 BT USB (enkel-DIN) en CD18 BT USB (dubbel-DIN) zijn voorzien van Bluetooth® voor handsfree bellen en audio-streaming, twee USB poorten voor aansluiting van mobiele apparatuur en optioneel digitale radio (DAB+).

 

Het gunstig geprijsde en eenvoudig te bedienen NAVI 50 biedt daarnaast een uitgebreid navigatiesysteem, met 7-inch touchscreen en kaarten voor West-Europa. Wanneer de gratis ‘AHA’ app op een aangesloten smartphone geïnstalleerd is, heeft u via het touchscreen toegang tot social media, zoals Facebook of Twitter, en tot digitale radiostations. Voor iPhones is ook stemherkenning via Siri beschikbaar.

 

Het meest geavanceerde systeem is NAVI 80 IntelliLink, dat bovenop de genoemde specificaties ook kaarten in 3D-vogelvluchtweergave biedt, plus alle voordelen van de IntelliLink-technologie, die zorgt voor naadloze integratie van mobiele apparatuur zoals smartphones. Het display dient tevens als scherm voor de achteruitrijcamera.


Vergroten

Meer comfort, minder stress

De Opel Vivaro Combi is standard voorzien van handbediende airconditioning voorin. Airconditioning en extra verwarming achterin zijn optioneel leverbaar.

 

De optionele achteruitrijcamera geeft op het display duidelijk weer wat er achter uw Vivaro gebeurt. Het waarschuwt met een geluidssignaal voor obstakels, terwijl lijnen in het display helpen om de afstand juist in te schatten. Dankzij de hoge positie van de camera is het blikveld extra groot.

  • Delen