Opel Movano ombouwrichtlijnen

Opel Bedrijfswagens.

Klik hier als u meer wilt weten over de ombouwrichtlijnen van de Opel Bedrijfswagens.

Lees meer

Personenvervoer.

Combo Tour.

Opel Combo Tour

Mobiliteit voor iedereen. De Opel Combo Tour is bij uitstek geschikt als rolstoeltoegankelijke alleskunner. Behalve de zeer comfortabele rijeigenschappen faciliteert de onafhankelijke wielophanging van de Combo Tour de ruime bodemverlaging die de basis vormt voor de Easy Access ombouw van gecertificeerd ombouwspecialist Tripod Mobility. De Combo Tour Easy Access is een van de meest comfortabele rolstoeltoegankelijke auto's in zijn klasse!


Vivaro.

Vivaro Combi

De veelzijdige Combi biedt comfortabel plaats aan maximaal acht passagiers. Dat maakt hem zeer geschikt als personenbus voor hotels of voor werkploegen of sportteams. Door zitplaatsen neer te klappen of te verwijderen, kan de laadruimte vergroot worden. De Vivaro Combi biedt een hoog comfort en is standaard al bijzonder veelzijdig uitgerust met onder andere airconditioning, LED-dagrijverlichting, cruise control, radio, centrale deurvergrendeling en 3-puntsveiligheidsgordels.


Movano.

Movano Combi & Taxibus

Met zijn eenvoudig aan te passen verdeling tussen passagiers- en laadruimte is de Movano Combi de ideale oplossing voor het vervoer van zowel goederen als passagiers. Leverbaar met 6 of 9 zitplaatsen in zowel L1H1- als L2H2-uitvoering, biedt de Movano Combi comfortabel de ruimte. Opel Certified Converter Tribus verzorgt de benodigde aanpassingen om de Movano Combi inzetten als Taxibus.


Movano Rolstoelvervoer

De Movano is uitermate geschikt voor de ombouw tot rolstoelvervoer. Omgebouwd tot rolstoelvervoer, biedt de Movano ruimte aan maximaal acht passagiers of maximaal vier rolstoelen. Ook een combinatie hiervan is mogelijk. Rolstoelen kunnen via een rolstoellift veilig aan boord worden gebracht. De lage instap maakt de Movano ook zeer goed toegankelijk voor passagiers die minder goed ter been zijn. Opel Certified Converter Tribus verzorgt de ombouw tot rolstoelvervoer.


Movano (Tra)Bus

De Movano Bus biedt royaal de ruimte aan 16 of 17 personen. Het volledig beklede interieur, met bagagerekken boven de stoelen, dakverlichting en als optie regelbare ventilatiekanalen is ontworpen om zelfs op de langste rit optimaal comfort te bieden. De Trabus is geschikt voor maatwerk in zitopstellingen. U kunt de Movano Trabus helemaal naar uw eigen hand zetten en afstemmen op uw transportbehoeften.