Skip To Content
Aircocheck

Laat een frisse wind door jouw Opel waaien, met onze speciale voorjaarsacties!

De lente is begonnen! Het seizoen van langer licht, aangename temperaturen en de natuur die in beweging komt. En bij de lente hoort de bekende voorjaarsschoonmaak. Wij gaan je daarbij helpen! Niet bij een opgeruimd huis, wel bij een frisse, schone auto. Zo kan jij maximaal genieten in jouw Opel!

Schone lucht

Thuis zet je de ramen open voor frisse lucht. Dit kan bij jouw auto ook. Maar om écht zeker te zijn van schone lucht, is het verstandig om 1 keer per jaar de airco te laten reinigen. De airco werkt namelijk het hele jaar door, ook in de winter. Hierdoor hopen bacteriën en schimmels zich op.

 

Een vervuilde airco is niet altijd merkbaar, maar kan wel impact hebben op de gezondheid en muffe geurtjes veroorzaken. Vanaf € 39 kan je jouw airco professioneel laten reinigen, tijdelijk met een Human Technology® interieurreiniger t.w.v. €17,95 cadeau! Deze 3-in-1 reinigingsschuim verwijdert vuil op kunststof, glas en textiel en neutraliseert onaangename luchtjes. Bovendien is deze interieurreiniger allergieneutraal en bevat geen geur- en kleurstoffen.

Nu met gratis aircocheck

Wij controleren jouw airco geheel vrijblijvend op punten die cruciaal zijn om ook in het voorjaar van de airco te genieten. Een slecht werkende airco kan namelijk meer schade aanrichten en onnodige, dure reparaties tot gevolg hebben. Ook heeft het impact op het brandstofverbruik.


Mocht uit deze gratis check naar voren komen dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn, dan zullen we overleggen. Als je ervoor kiest om deze onderdelen te vervangen, dan mogen wij nu 15% korting aanbieden op een filterdroger en condensor.

Schone vloer

Na een natte winter, is het fijn om vieze rubberen of stoffen vloermatten in je auto te vervangen door nieuwe matten. Ontdek ons aanbod universele Eurorepar vloermatten, tijdelijk met 15% korting.

Nieuw seizoen = nieuw banden

Zodra het kwik boven de 7°C komt, is het tijd om van winterbanden op zomerbanden over te stappen. Waarom wisselen?

 

  • Winterbanden slijten sneller bij hogere temperaturen;
  • Een winterband heeft een langere remweg dan een zomerband als het warmer wordt;
  • Doorrijden op winterbanden in het voorjaar kan meer brandstofverbruik tot gevolg hebben;
  • Een zomerband biedt een betere wegligging en stuurprecisie bij hogere temperaturen.

 

Wij bieden een compleet assortiment zomer-en all-seasonbanden, van premium tot budget. Wij voorzien je van deskundig advies, zodat je bent verzekerd van de juiste banden voor jouw auto, budget en kilometrage.

Blinkende auto

Om de auto voorjaarschoonmaak compleet te maken, kun je jouw auto laten behandelen met professionele producten van Waxoyl. De autolak is dan beter bestand tegen o.a. vuil, regen, zonlicht en luchtverontreiniging. Hierdoor wordt de glans beter behouden en kan je jouw auto beter schoonhouden. Vraag jouw dealer naar de mogelijkheden.

Neem de fietsen mee

Trek er dit voorjaar met de auto én fiets op uit en ontdek de mooiste fietsroutes in eigen land. Ook buiten je eigen regio, want met  ons aanbod fietsendragers neem je gemakkelijk fietsen mee. Nu extra voordelig met maar liefst 20% korting!

Wij staan voor je klaar

We hebben alle mogelijke voorzorgsmaatregelen genomen om jouw gezondheid en die van onze medewerkers te beschermen en op die manier te voldoen aan de richtlijnen van het RIVM & GGD. Wij raden je wel aan vooraf contact op te nemen voor een afspraak.
Deze aanbiedingen lopen t/m 31 mei.